ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Και τώρα κύπελλο

Η επίσημη στέψη για το 20ο πρωτάθλημα ήταν ότι καλύτερο για να πάει καλά ο μήνας κα τώρα βρισκόμαστε ενώπιων ακόμα μια τεράστιας πρόκλησης. Η ομάδα μας καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Πέγεια και να γίνει η ομάδα που θα περάσει στον μεγάλο τελικό. Η τραγική εμφάνιση στον προ δεκαπενθημέρου αγώνα φέρνει τους παίκτες μας με την πλάτη στον τοίχο αλλά όλοι πιστεύουν ότι μπορούμε. Και αυτό γιατί ένα πολύ καλό ΑΠΟΕΛ με τη συμπαράσταση των χιλιάδων οπαδών του μπορεί να λιώσει την ομάδα της Πέγειας. Θα χρειαστεί τύχη αλλά και τεράστια προσπάθεια σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Με το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά τελειώσει η προσοχή όλων πρέπει να στραφεί στον αγώνα με την Πέγεια. Κάτι τέτοιο δεν έγινε στον πρώτο αγώνα αλλά τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να βρεθεί στον μεγάλο τελικό έτσι ώστε να δώσει μια ακόμα πιο μεγάλη μάχη για κατάκτηση όλων των φετινών τροπαίων.

Μέσα σε όλα είναι και η οικονομική παράμετρος αφού η ομάδα έχει ανάγκη τα επιπλέον έσοδα που θα προκύψουν από συμμετοχή μας στον τελικό. Από τη στιγμή που ο φετινός προϋπολογισμός θα είναι ελλειμματικός και που οι επιχειρήσεις των μελών των διοίκησης δεν τυγχάνουν κυβερνητικών επιχορηγήσεων αξίας εκατομμυρίων έχουμε ανάγκη την καλύτερη δυνατή πορεία σε όλους τους θεσμούς.

Έμεινε και ο Χρύσης
Η νέα συνάντηση μεταξύ διοίκησης και Χρύση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τις δυο πλευρές να τα βρίσκουν. Μετά και από αυτή την εξέλιξη έκλεισε θετικά ακόμα μια εκκρεμότητα παίκτη που αφορά το υφιστάμενο ρόστερ με την επόμενη και ίσως πιο δύσκολη να είναι αυτή του Παουλίστα. Όπως γράψαμε ξανά η τεχνική ηγεσία είναι κάτι περισσότερο από προβληματισμένη για το αν ο Βραζιλιάνος θα μπορέσει να βοηθήσει αλλά η πλευρά του παίκτη δε φαίνεται να ευνοεί διακοπή της συνεργασίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!