Με σοβαρότητα και ότι βγει

Στο μυαλό όλων γυροφέρνει το ενδεχόμενο βαθμολογικού κέρδους και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε εάν αυτό είναι εκτός από επιθυμία είναι και κάτι εφικτό. Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Πόρτο μέσα στο ΓΣΠ και εάν καταφέρει να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης του ίσως μπορέσει να κάνει τους πάντες στην Ευρώπη να ασχοληθούν και πάλι μαζί του. Η αποστολή των παικτών του Γιοβάνοβιτς δε θα είναι εύκολη και ο προπονητής μας είναι ο πρώτος που γνωρίζει το βαθμό δυσκολίας. Μπορεί πολλοί να ξεκίνησαν αμέσως μετά τον αγώνα στην Πορτογαλία τις υποθέσεις για κατάληψη της 3η θέσης αλλά κάτι τέτοιοι είναι εξαιρετικά δύσκολο εάν όχι και ανέφικτο.

Ασφαλώς και πρέπει να έχουμε στόχους αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ή καλύτερα να υποτιμά την αξία των ομάδων που έχουμε απέναντι μας. Η Πόρτο έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση και όπως έδειξε είναι μια ομάδα που μπορεί να συνδυάσει ποιότητα και ουσία.

Η θέληση του κόσμου ο οποίος θα γεμίσει και πάλι ασφυκτικά το ΓΣΠ σε συνδυασμό με την παρουσία των παικτών, η οποία πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή θα αποτελέσουν τα στοιχεία που θα εξισσοροπήσουν τις διαφορές μας με την Πόρτο.

Σε έναν ακόμα αγώνα θα έχουμε σημαντικές απουσίες αφού οι Ζεβλάκοφ, Σικόρα, Κοσόφσκι και Χάτζι δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Με αυτά τα δεδομε΄να μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιροσάβλιεβιτς που και αυτός με τη σειρά του δε βρίσκεται στα καλύτερα του. Ερωτηματικό την απάντηση του οποίου γνωρίζει μόνο ο Γιοβάνοβιτς είναι και το άτομα που θα καλύψει τη δεξιά πλευρά σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο ο Κοσόφσκι. Μπρέσκα και Αλεξάνδρου είναι οι δυο πιο πιθανές επιλογές και σε περίπτωση που προτιμηθεί ο τελευταίος θα δούμε τις απαραίτητες εσωτερικές αλλαγές.

Σοβαρότητα και από τον κόσμο
Η διοίκηση και όχι μόνο ανησυχεί για τον ενδεχόμενο κάποιοι ηλίθιοι να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα με τη στάση τους, οπότε το κάλεσμα και αθλητοπρέπεια δε γίνεται για να τηρούνται τα προσχήματα αλλά γιατί η ομάδα μας διατρέχει τεράστιο κίνδυνο εάν καταγγελθεί και πάλι.

Απάντηση σωματείου προς Κεραυνό
Όπως αναμενόταν η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη απάντησε άμεσα στην επιστολή του Κεραυνού με την οποία άφηνε υπονοούμενο για τα όσα έγιναν στον μεταξύ μας αγώνα. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εκδόθηκε χτες αναφέρει τα ακόλουθα:

Η δημόσια αντιπαράθεση για τα όποια διαιτητικά λάθη στους καλαθοσφαιρικούς αγώνες δεν αποτελεί σε καμμία περίπτωση επιδίωξη του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ.

Πλην όμως, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ μετά από τον μεταξύ μας αγώνα και ο χαρακτηρισμός «κλοπή» μας υποχρεώνει να τοποθετηθούμε.

Προκαλούμε τη δημόσια προβολή του αγώνα και την ανάλυση των φάσεων του για να διαφανεί το δίκαιο της επικράτησης της ομάδας μας.

Μια τέτοια ανάλυση θα εμπεριέχει σαφέστατα και την συμπεριφορά κάποιων καλαθοσφαιριστών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ οι οποίοι είτε προκαλούσαν συνεχώς και δυστυχώς έμεναν ατιμώρητοι από τους διαιτητές, είτε μετά το τέλος του άγωνα σαν μαινόμενοι ταύροι επιτέθησαν εναντίον του πάγκου του ΑΠΟΕΛ γιατί κάποιοι πανηγύριζαν την επιτυχία της ομάδας μας.

Η ομάδα μας κέρδισε τον αγώνα γιατί ήταν απλώς καλύτερη του αντιπάλου της. Οι κριτικές των ΜΜΕ, οι στατιστικές κατηγορίες καθώς και ο συνολικός βαθμός αξιολόγησης των ομάδων επιβεβαιώνουν τη θέση μας αυτή.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να αμφισβητήσει τις επιτυχίες της ομάδας μας, ιδιαίτερα όταν οι επιτυχίες αυτές επιτυγχάνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο αποκλεισμός της έδρας μας, που δημιουργεί εκ προοιμίου τις ευνοικότερες των συνθηκών για τους αντιπάλους μας.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αύριο 03/11 στις 9.45μμ η αρρώστια μας αντιμετωπίζει την Πόρτο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε μία διοργάνωση που πραγματοποιεί αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. καλεί τον κόσμο που θα βρίσκετε στο γήπεδο να δώσει την δική του μάχη στις κερκίδες και με πάθος και τσαμπουκά να σπρώξει τον ΘΡΥΛΟ να κοιτάξει στα μάτια τους Πορτογάλους και να τους παίξει στα ίσα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά.

Επίσης προτρέπουμε τον κόσμο, όπως έκανε και στον αγώνα με την Τσέλσι, να συνεργαστεί και πάλι με τους οργανωτές τις κερκίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες τους και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί μία ακόμα εντυπωσιακή χορογραφία.

Πολύ σημαντικό είναι να προσεχθεί η συμπεριφορά όλων μας στις κερκίδες του ΓΣΠ για αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα έχει επιτηρητές σε όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ.

Όπως πάντα, το Fan Club θα είναι ανοικτό πριν το παιχνίδι και στις 8.00μμ όσοι θα είναι εκεί θα αναχωρήσουν όλοι μαζί για το γήπεδο. Από τις 7.30μμ έξω από την Νότια θα πωλείται το καινούργιο φούτερ του Συνδέσμου και το νέο συλλεκτικό κασκόλ ”PSYCHOS ON TOUR”.

ΓΣΠ – ΤΡΙΤΗ 03/11 ΩΡΑ 9.45μμ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!