Απαίτηση για πάθος

Είναι γνωστό ότι το κριτήριο του κόσμου σε πολλά θέματα είναι αλάθητο και η απαίτηση όλων όσων αφορά τον μεγάλο τελικό είναι να δείξουν οι παίκτες το απαιτούμενο πάθος. Ήταν το στοιχείο που έλειψε στους αγώνες μας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στους αγώνες με το παράρτημα του ΑΚΕΛ. Αυτό πλήγωσε την περηφάνια όλων μας και παρόλο που οι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν απίστευτες συγκινήσεις τα τελευταία δυο χρόνια τα δεδομένα των τελευταίων μηνών έφεραν την απογοήτευση και τον προβληματισμό. Είναι για αυτό που ο αγώνας του Σαββάτου θεωρείται σημαντικός όχι μόνο για την ξεκούραση των παικτών για την οποία γίνεται πολύς λόγος αλλά και για το κλίμα που θα επικρατήσει στο ΑΠΟΕΛ τη δύσκολο περίοδο που έρχεται.

Θεωρούμε δύσκολη την περίοδο γιατί ήδη υπάρχει μια αμφισβήτηση προς τη διοίκηση κυρίως αλλά και προς τον προπονητή. Πιθανή νίκη θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να ηρεμήσουν για να δείξουν την απαιτούμενη υπομονή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Μιας περιόδου όπου το πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι διοίκηση και προπονητής δυσκολεύονται να διαχειριστούν σωστά.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Είναι σημαντικό λοιπόν να γνωρίζουμε και τα έμμεσα οφέλη τυχόν κατάκτησης του κυπέλλου έτσι ώστε όλοι να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο. Η θέληση για τη νίκη μπορεί και θα παίξει το δικό της ρόλο και είναι ένα στοιχείο στο οποίο πρέπει να υπερισχύσουμε του αντιπάλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!