Πάμε να πάρουμε το 20ο

Το ΑΠΟΕΛ μας καλείται να ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με νίκη έτσι ώστε να κατακτήσει το εικοστό κύπελλο στην ένδοξη ιστορία του. Η απώλεια του πρωταθλήματος και οι ήττες από το παράρτημα πλήγωσαν τον εγωισμό όλων μας αλλά δεν μπορούσε να μείνουμε κολλημένοι σε αυτές. Το μεγαλείο του μοναδικού Θρύλου του κυπριακού ποδοσφαίρου έγκειται στο ότι βρίσκει διαχρονικά τον τρόπο να βγαίνει πιο δυνατό. Η αρχή μπορεί και πρέπει να γίνει από σήμερα αφού η κατάκτηση του κυπέλλου θα δώσει χαρά στον κόσμο και θα έχει τα γνωστά οφέλη όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία αλλά και το χρόνο για ξεκούραση.

Ο Απόλλωνας δεν είναι εύκολος αντίπαλος και η απουσία του Σαγκόι δεν πρέπει να μας ξεγελά. Θέλουν το κύπελλο για παρόμοιους λόγους αλλά κάπου έχουν ξεφύγει. Και αυτό γιατί προγραμματίζουν για τη Δευτέρα το πάρτι κατάκτησης του κυπέλλου. Όσο αισιόδοξοι και αν είναι το γεγονός αυτό πρέπει να αποτελέσει ακόμα ένα κίνητρο για τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ένα καλό και παθιασμένο ΑΠΟΕΛ μπορεί να επικρατήσει και το ζητούμενο είναι παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο αφού είναι η δική μας απόδοση που θα κρίνει τον αγώνα. Όπως έχει επισημανθεί αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες η ομάδα μας θα στηριχτεί στο γνωστό πλάνο και πρόσωπα. Το ερώτημα όσον αφορά τους έντεκα που θα αρχίσουν τον αγώνα αφορά τον παρτενέρ του Κόντη στο κέντρο της άμυνας. Δύσκολα θα μπορέσει ο Αλεξάνδρου να εκτοπίσει από το αρχικό σχήμα τον Κοσόφσκι αλλά σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε πολύ περισσότερα.

Οι πέντε και βάλε χιλιάδες οπαδοί μας αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά και πολύ πριν τις 7.00 την κερκίδα του ΓΣΖ και θα δώσουν τη δική τους μάχη έτσι ώστε να σπρώξουν τους παίκτες στη νίκη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!