Αντίστροφη μέτρηση

Ο κόσμος περιμένει με αγωνία την πρώτη προπόνηση για να δει μετά από καιρό την αγαπημένη του ομάδα. Πόλος έλξης αναμένεται να είναι ο Σολάρι ενώ όσοι δεν αντέχουν μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθούν το Σάββατο στο αεροδρόμιο προκειμένου να υποδεχτούν τον Αργεντινό επιθετικό. Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρώτη ξεκινά από την Πέμπτη αφού τότε θα αρχίσουν οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή έτσι ώστε μέχρι τη Δευτέρα να υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση όλων. Πρώτοι αναμένεται να περάσουν αυτοί που βρίσκονται ήδη στην Κύπρο ενώ οι ξένοι λόγω της απουσίας τους θα περάσουν από τις σχετικές εξετάσεις την Κυριακή.

Πάει καλά και ο Μίρο
Το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να έχει ουσιαστικές προσδοκίες στη βοήθεια που μπορεί να δώσει ο αγαπημένος μας Μίρο αλλά αξίζει να πούμε κάποια πράγματα. Το πρόγραμμα αποθεραπείας του παίκτη προχωρά κανονικά και μέσα στα πλαίσια αυτά αφαιρέθηκε ο ειδικός νάρθηκας που ήταν τοποθετημένος στο πόδι του. Ο Μίρο θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες ελαφρύ τροχάδι και με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς θα ανεβάζει στροφές. Η πλήρης επάνοδος το χρονολογείται για τα μέσα Οκτωβρίου αλλά προηγούμενη εμπειρία λέει ότι αν καταφέρει να έχει λεπτά συμμετοχής πριν το τέλους του χρόνου θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Κρίσιμος μήνας για τον Σικόρα
Ο μοναδικός πλέον Πολωνός κέρδισε τις εντυπώσεις χαρίζοντας κάποια μηνιάτικα στην ομάδα μας αλλά θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα για να δικαιολογήσει την παρουσία του. Ο μικρόσωμος επιθετικός ακολουθεί εδώ και καιρό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι καθοριστικό αφού αν καταφέρει να το βγάλει χωρίς προβλήματα θα κερδίσει πολλούς πόντους. Και αυτό γιατί ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι έχει την ικανότητα και κάνει πράγματα που μας έλειψαν μετά την αποχώρηση του Ονουάτσι.

Πρωταθλητές οι παίδες
Στα χνάρια της αντρικής ομάδας και οι παίδες. Κατέκτησαν το πρωτάθλημα και μαθηματικά αφού νίκησαν την ΑΕΚ μέσα στη Λάρνακα. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο 09/06 στον Στρόβολο (19:00) εναντίων της ομάδας του Κεραυνού. Προκλητικοί για ακόμη μια φορά οι Στροβολιώτες αφού δεν έκαναν δεκτό αίτημα της ομάδας μας να παιχτεί στο Λευκόθεο για να συνδυαστεί με γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρόλο που το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά.

Η φετινή χρονιά κρίνεται απόλυτα πετυχημένη για τις ακαδημίες μετά από πολλά χρόνια αφού οι έφηβοι κατέκτησαν το κύπελλο και οι παίδες το πρωτάθλημα. Για όσους θέλουν να δείξουν την εκτίμηση τους στο μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας οι ακαδημίες θα οργανώσουν εκδήλωση το Σάββατο 12/06 (11:00π.μ.) στο Λευκόθεο όπου θα παραδοθεί το πρωτάθλημα από την ΚΟΚ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!