Μποαβεντούρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Όσοι έκλεισαν τα κινητά τους έχασαν το πέμπτο sms που στάληκε λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Τρίτης και αφορούσε την απόκτηση του Γουλιάμ Μποαβεντούρα για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο 30χρονος πλέον Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαφ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα μας και με την απόκτηση του κλείνει και η συγκεκριμένη θέση για την οποία ψάχναμε τον αντικαταστάτη του Χάτζι. Το φλερτ με τον πρώην παίκτη της Μέταλουρκ χρονολογείται από τον περασμένο Ιανουάριο αλλά τότε η κουβέντα δεν προχώρησε λόγω των Ουκρανών. Ο Γιοβάνοβιτς δεν τον έβγαλε ποτέ από την μικρή του λίστα έτσι το προξενιό ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ανακοινώθηκε μάλιστα και επίσημα αφού η επιτροπή προγραμματισμού ήθελε να προλάβει τις όποιες διαρροές στα μέσα ενημέρωσης.

Επί της ουσίας το ΑΠΟΕΛ προσθέτει στο δυναμικό του έναν παίκτη κομμένο ραμμένο στις προδιαγραφές που ήθελε ο προπονητής. Και αυτό γιατί ο Μποαβεντούρα μπορεί να αμυνθεί σωστά αλλά και να είναι δημιουργικός έχοντας την μπάλα στα πόδια του. Έχει την απαιτούμενη ταχύτητα, καλή πάσα αλλά και τη δυνατότητα να τελειώσει φάσεις. Με λίγα λόγια πρόκειται για έναν πολυσύνθετο παίκτη ο οποίος μάλιστα αν παρουσιαστεί ανάγκη μπορεί να καλύψει και τη δεξιά πλευρά.

Στο οικονομικό κομμάτι η μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί εντός προϋπολογισμού αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης τα βρήκε με την Μέταλουρκ και δε χρειάστηκε να καταβληθεί οποιοδήποτε ποσό. Ο Μποαβεντούρα έστειλε από την Αυστρία όπου βρίσκεται με την Μέταλουρκ για προετοιμασία υπογεγραμμένο διετές συμβόλαιο.

Με αυτά τα δεδομένα έκλεισε μια εκ των δυο θέσεων που θέλουμε ενίσχυση σύμφωνα με τα όσα ανάφερε και χτες ο Θεόδωρος Κυριακίδης. Η αναφορά του κάθε άλλο παρά τυχαία δεν ήταν και το γεγονός ότι ψάχνουμε για ακόμα έναν επιθετικό πλέον είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των υπευθύνων. Και αυτό γιατί μόνο με αποδέσμευση κάποιου ξένου από το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να ελευθερωθεί μια θέση. Όπως έχουμε γράψει και προ μηνός ο προπονητής πιστεύει στον Σικορά και από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα δεν θα μπει εύκολα στην όποια διαδικασία..

Να θυμίσουμε ότι οι προπονήσεις από σήμερα είναι κλειστές και ότι κάποιες θα γίνουν χωρίς τον Ιβάν ο οποίος πρέπει να πάει στη Ρόδο για να παρακολουθήσει μαθήματα προπονητικής και θα επιστρέψει πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία (20 Ιουνίου – 4 Ιουλίου).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!