Αποστολή πρόκρισης

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας στην Κύπρο αφού το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Τσεχία. Η αναχώρηση της ομάδας γίνεται την κατάλληλη στιγμή αφού η αφόρητη ζέστη που επικρατεί κάνει εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών να προετοιμαστούν κατάλληλα. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πέραν των γνωστών απουσιών των Μίρο, Σικορά και Μοράις. Οι τελευταίοι δύο προπονούνται κανονικά και για τον Πορτογάλο μάλιστα γίνονταν κάποιες σκέψεις να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ένα από τα πράγματα που αναμένονται με ενδιαφέρον από τον κόσμο είναι το αν θα δούμε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Αλμέιδα ο οποίος όπως είναι γνωστό δηλώνει και είναι πανέτοιμος. Λογικά ο Βραζιλιάνος θα είναι στον πάγκο και μόνο αν παραστεί επιτακτική ανάγκη θα τον δούμε να παίρνει κάποια λεπτά συμμετοχής. Και αυτό γιατί όπως μας έχει συνηθίσει ο Γιοβάνοβιτς σπάνια ρίχνει στη φωτιά έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν έχει εγκλιματιστεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο σημαντικό από τη συμμετοχή του οποιουδήποτε στο αρχικό σχήμα είναι να επιστρέψουμε με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές δε θα είναι εύκολος και θα χρειαστεί να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας. Δεν είναι τυχαίο που με τη λήξη του πρώτου αγώνα ο Γιοβάνοβιτς τόνισε τις δυσκολίες που θα υπάρξουν στον αγώνα της Πέμπτης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!