Πλάνο χωρίς Μαρσίνιο

Έπρεπε να συμβεί και κάτι αρνητικό για να μας βάλει ακόμα περισσότερο στην πρίζα ενόψει Χετάφε, έτσι χτες προέκυψε η είδηση ότι μια αθώα θλάση θα στερήσει από τον Μαρσίνιο τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Το πρόβλημα με τον Βραζιλιάνο εντοπίστηκε από τη Δευτέρα όταν ένιωσε πόνο στους προσαγωγούς αλλά μέχρι χθες δεν δημοσιοποιήθηκε αφού οι υπεύθυνοι ήθελαν να επιβεβαιωθεί ο βαθμός σοβαρότητας του. Ο Μαρσίνιο έχει μια θλάση η οποία δεν είναι σοβαρής μορφής, απαιτεί όμως πολύ προσεχτική αποθεραπεία έτσι ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε υποτροπή. Χτες δεν μπόρεσε να προπονηθεί κάτι που επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα της Πέμπτης, ενώ εκτός πλάνων θα μείνει και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ερμή.

Ο παροπλισμός του Μαρσίνιο ανοίγει το δρόμο για να δούμε βασικό για πρώτη φορά τον Αίλτον Αλμέιδα. Ο Αλμέιδα θεωρείται εδώ και λίγες μέρες πανέτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και ένας από τους λόγους που δεν έγινε αυτό ήταν η πολύ καλή παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών στο Γιάπλονετς. Η παρουσία του μεγαλύτερου μας μεταγραφικού αποκτήματος στο αρχικό σχήμα θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Και το γκολ είναι αυτό που θα επιδιώξουμε όσο τίποτα άλλο έστω και αν σωστά τονίζεται ότι όλοι πρέπει να επιδείξουν υπομονή.

Ο Γιοβάνοβιτς καλείται λοιπόν να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του όσον αφορά την μεσαία γραμμή και το ζητούμενο είναι να βρει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Μαρσίνιο σε ρόλο οργανωτή. Πίντο, Μαντούκα και Χαραλαμπίδης είναι οι υποψήφιοι ενώ υπάρχουν και το σενάριο να παίζει πίσω από τον Σολάρι ο Αλμέιδα. Ουσιαστικά υπάρχουν πολλές επιλογές και εναλλακτικά σενάρια τα οποία στη θεωρεία είναι το ίδιο καλά. Η απουσία του Μαρσίνιο είναι σημαντική αλλά το κενό του μπορεί και πρέπει να αναπληρωθεί από τους υπόλοιπους.

Και ο κόσμος το βιολί του
Η μαζική προπώληση εισιτηρίων συνεχίστηκε και χτες αφού είναι χιλιάδες αυτοί που θέλουν να βρεθούν την Πέμπτη στο ΓΣΠ. Από χτες άρχισαν να διατίθενται εισιτήρια και για τη βόρεια κερκίδα ενώ θεωρείται σίγουρο ότι άλλες τρεις θα είναι ασφυκτικά γεμάτες. Θυμίζουμε ότι σήμερα το μεσημέρι λήγει η διορία που έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να κρατήσουν τις θέσεις τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!