Ο «εχθρός» φέρνει συστράτευση

Η κρίσιμη Κυριακή πλησιάζει και το ότι απέναντι μας θα έχουμε τον αιώνιο μας αντίπαλο επιβάλει να βάλουμε για λίγο ή πολύ πίσω τα όσα μας προβληματίζουν. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει και μπορεί να επανέλθει στις νίκες και αν τα καταφέρει θα θέσει τις βάσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Θα αποκτήσει παράλληλα την απαιτούμενη δυναμική αφού μια νίκη επί της ομόνοιας έχει πάντα πολλές προεκτάσεις. Καμία από τις δυο ομάδες με τα σημερινά δεδομένα αντέχει να χάσει τον αγώνα και σίγουρα αυτό φορτώνει κάποιους με πολύ άγχος. Είναι φυσιολογικό να ασχολούμαστε με τα δικά μας καλά και στραβά αλλά όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν έχουν σοβαρά προβλήματα.

Ο κόσμος τους είναι σε εμφύλιο αλλά και μια σημαντική μερίδα σε διαρκή κόντρα με τη διοίκηση. Ο Λεμονής δεν τα πάει και καλύτερα αφού πάλι άρχισαν να τον στολίζουν παίκτες και κόσμος. Και όμως αυτή η ομάδα καταφέρνει μέχρι στιγμής να είναι στην πρώτη θέση. Είναι αυτή η ομάδα που μας βρήκε σε κατάσταση αποσύνθεσης πέρσι και πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες στους τελευταίους μας αγώνες.

Πρόκειται για έναν αγώνα όπου πέραν της τακτικής και των συστημάτων, καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η θέληση των παικτών για τη νίκη. Δεν ξέρουμε αν οι νεοφερμένοι παίκτες μας αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ εναντίον Ομόνοιας και ποιοι από αυτούς θα αγωνιστούν. Οι οπαδοί μας ψοφούν για τη νίκη και το sold out δεν είναι παρά μια μικρή ένδειξη της θέλησης τους. Την ίδια θέληση απαιτούν και από τους παίκτες που θα αγωνιστούν.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν και σε ποιους θέλουν να δώσουν απαντήσεις μετά και την τελευταία απώλεια βαθμών. Ούτε να γυαλίζει το μάτι τους στις προπονήσεις και παρόμοιες αρλούμπες που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά. Θέλουμε την Κυριακή (αρχικά) να δούμε παίκτες που θέλουν να κερδίσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Το θέλουμε γιατί γνωρίζουμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!