Μονόδρομος η νίκη

Η ομάδα μας καλείται σε έναν ακόμα αγώνα να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις που την θέλουν να κερδίζει τον αντίπαλο της. Η ΕΝΠ δεν ήταν ποτέ εύκολη λεία για την ομάδα μας αφού για τους δικούς της καλούς λόγους τόσο στην έδρα της όσο και στο ΓΣΠ αγωνίζεται μέχρι τελικής πτώσης. Ο βρώμικος και η παρέα του έρχονται στη Λευκωσία και για να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί σε όλα. Αποφασιστικότητα, πάθος και καλή απόδοση είναι τα στοιχεία που θα φέρουν τη νίκη που τόσο θέλουμε και θα διατηρήσουν τη διαφορά των πέντε βαθμών από τη δεύτερη Ομόνοια. Όλοι σκέφτονται από τώρα το δύσκολο και καθοριστικό Ιανουάριο αλλά οι αγώνες που έρχονται το 2011 μπορούν να περιμένουν ακόμα λίγες ώρες. Στον αγωνιστικό τομέα όπως είναι γνωστό ο προπονητής μας δεν θα έχει στη διάθεση τους Μποαβεντούρα και Κόντη. Το ότι ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από ένα μήνα, αποτελεί πρόκληση για όλους και ιδιαίτερα τον Νεκτάριο που θεωρείται ο βασικός αντικαταστάτης του. Ο τραυματισμός του Μποαβεντούρα έφερε μετά από καιρό στην αποστολή της ομάδας και τον Μάριο Ηλία η αποχή του όμως από επίσημους αγώνες είναι τεράστια.

Παρά το ότι ο Γιοβάνοβιτς συνηθίζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα δυσκολευόμαστε να προβλέψουμε κάποια ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη ότι έρχεται η πολυπόθητη για όλους διακοπή του πρωταθλήματος. Με τον Μαρσίνιο στα φόρτε του δεν τίθεται θέμα διαφοροποιήσεις της διάταξης κάτι που σημαίνει 4-5-1. Ο Σολάρι που βλέπει πλέον δίκτυα με τους ρυθμούς που πρέπει θα είναι στην κορυφή της επίθεσης ενώ αν είναι να γίνει κάποια αλλαγή ίσως αυτή να αφορά τον Χαραλαμπίδη.

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς το ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη τον κόσμο να επανδρώσει επαρκώς το απόρθητο φρούριο μας. Το κρύο και οι καιρικές συνθήκες δεν είναι σύμμαχος μας αλλά η αποφασιστικότητα όλων για κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει να υπερτερεί από εδώ και εμπρός. Όλοι μας στο ΓΣΠ λοιπόν για να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα να αποχαιρετήσει με νίκη το 2010.

– Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Παραλίμνι  θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 18/12 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!