Η πιο κρίσιμη εβδομάδα

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε σε μια από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες της φετινής χρονιάς αφού οι αγώνες με Απόλλωνα στο κύπελλο και Ομόνοια στο πρωτάθλημα θα κρίνουν πάρα πολλά. Ο κόσμος βρίσκεται ήδη στην πρίζα και στο μυαλό όλων στριφογυρίζουν όλα όσα πρέπει να γίνουν στους συγκεκριμένους αγώνες. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και ο στόχος των δυο νικών είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας. Ο βαθμός δυσκολίας του όλου εγχειρήματος είναι μεγάλος και τα οφέλη ακόμα πιο σημαντικά. Αρχικά είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ενώ αν έρθει και το +7 το Σάββατο θα κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου επιχειρεί δικαιολογημένα να εστιάσει την προσοχή όλων στον αγώνα της Τετάρτης στο Τσίρειο αφού θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί και πρέπει να εξασφαλίσει την πρόκριση. Το ίδιο ισχύει και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας αφού ο Γιοβάνοβιτς θα πάει στην Λεμεσό με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση. Παρόλο που μερίδα οπαδών μας θεωρεί ότι η προτεραιότητα μας πρέπει να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση η νίκη το Σάββατο, ο προπονητής μας διαφωνεί. Πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να φέρει εις πέρας και τις δυο αποστολές και με αυτή τη φιλοσοφία προετοιμάζει την ομάδα.

Η νίκη αλλά και η απόδοση της ομάδα εναντίον της Αεπ έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα αφού οι ποδοσφαιριστές είχαν διάθεση και αποτελεσματικότητα. Τα προβλήματα με τους τραυματίες παραμένουν και το ζητούμενο είναι να μην αυξηθούν. Οι Ζόρζε και Μποαβεντούρα έμειναν εκτός αποστολής το Σάββατο και θεωρείται δύσκολο να πάρουν χρόνο συμμετοχής την Τετάρτη. Αν αυτό επιβεβαιωθεί σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα τους δούμε ούτε με ομόνοια.

Εξαφανίζονται τα εισιτήριαΗ προπώληση των εισιτηρίων για τους επόμενους δυο αγώνες άρχισε από το Σάββατο και τα εισιτήρια φεύγουν ανά εκατοντάδες. Το sold out με το παράρτημα είναι δεδομένο και μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περίπου τέσσερις χιλιάδες. Όπως έχει ανακοινωθεί μέχρι 19:00 σήμερα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας και από αύριο θα μπορούν όλοι να προμηθευτούν τα σχετικά εισιτήρια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!