Προβλήματα βλακείας και τραυματισμών

Εσκεμμένα δεν κάναμε καμία αναφορά χτες στο θέμα της ρίψης κροτίδων από κάποιους ηλίθιους κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πέγεια. Πρόκειται για ηλίθιους αφού είναι άτομα τα οποία αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η ρίψη κροτίδων δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ομάδα. Και αν στην περίπτωση των φωτοβολίδων υπάρχει η καλή δικαιολογία της όμορφής εικόνας που αποκτά η εξέδρα για λίγα δευτερόλεπτα, στην περίπτωση των κροτίδων πρόκειται για μια ενοχλητική συνήθεια σε όλους. Ισχυρίζονται κάποιοι και ως ένα βαθμό έχουν δίκαιο πως το να βγαίνει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και να κάνει πρώτο θέμα το περιστατικό, νομιμοποιεί του πάντες να ασχοληθούν με το θέμα. Θα ήταν στρουθοκαμηλισμός όμως να τα ρίξουμε όλα στον Ερωτοκρίτου στην προσπάθεια μας να δικαιολογήσουμε την ηλιθιότητα κάποιων. Είναι επίσης αφελές να θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να αντιπαρέλθουμε στην όποιο άδικο κανονισμό-νόμο για μεταφορά κροτίδων στα γήπεδα.

Ασφαλώς και θα είναι άδικο και προκλητικό να διεξαχθεί ο αγώνας με την Αελ χωρίς την παρουσία οπαδών μας αφού άλλοι έκαναν πολύ χειρότερα και την έβγαλαν καθαρή για λόγους που δεν είναι της ώρας να αναφέρουμε. Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα για το ΑΠΟΕΛ το οποίο είναι υπότροπο και πιθανή παραπομπή σημαίνει τιμωρία για αυτό και η υπερευαισθησία που δείχνουν οι ιθύνοντες.

Είναι καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες του αφού δεν μπορεί ακόμα και μεταξύ μας να αλληλοκατηγορούμαστε για το ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο. Διοίκηση και οργανωμένοι καλούνται να συνεργαστούν στενότερα ή αν δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής στο συγκεκριμένο θέμα ( ή και σε άλλα) να δουν τι πάει λάθος γενικότερα.

Αναμονή για τους τραυματίεςΈχουμε όμως και τα προβλήματα τραυματισμών των ποδοσφαιριστών αφού οι Χιώτης, Χαραλαμπίδης, Μποαβεντούρα και Αλεξάνδρου αντιμετωπίζουν προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να προπονούνται. Όπως έχει λεχθεί από χτες ο Χιώτης δεν υπολογίζεται ενόψει Δόξας ενώ οι επόμενες 48ωρες θα ξεκαθαρίσουν αν θα συμβεί ή όχι το ίδιο και με τους υπόλοιπους. Όσο σημαντικές μονάδες και αν είναι οι τραυματίες ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει τη Δόξα έτσι ώστε να βάλει για τα καλά πίσω του τις ήττες που έφεραν την μουρμούρα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!