Και τώρα Champions League

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι προ των πυλών και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να φορέσει εκ νέου το καλό του ευρωπαϊκό κοστούμι, με στόχο να αφήσει και πάλι άφωνη όλη την Ευρώπη. Οι δυο σερί αγώνες με την παλιά μας γνώριμη Πόρτο θα κρίνουν πάρα πολλά όσον αφορά την τελική έκβαση ενός ομίλου φωτιά. Είναι τέτοιος ο όμιλος αφού ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής προπορεύεται αφήνοντας πίσω του τα φαβορί. Η βαθμολογική συγκομιδή των 4 βαθμών στους πρώτους δυο αγώνες έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας. Από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ και κυρίως του Γιοβάνοβιτς δεν γίνεται καμία δήλωση για διαφοροποίηση στόχων και πρόκρισης στην επόμενη φάση για ευνόητους λόγους. Η αλήθεια είναι ότι οι αγώνες με την Πόρτο θα κρίνουν πολλά αφού αν καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο βαθμολογικό κέρδος τότε θα μπορούν να μιλούμε βάσιμα για αποφυγή της 4ης θέσης.

Ο βαθμός δυσκολίας δεν είναι μεγάλος αλλά τεράστιος αφού αγωνιζόμαστε εκτός με την ομάδα που θεωρείται φαβορί για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η απρόσμενη για τους Πορτογάλους ήττα από τη Ζενίτ την περασμένη αγωνιστική, τους αναγκάζει να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον αυριανό αγώνα αφού νέες απώλειες θα τους βάλουν σε περιπέτειες.

Η ομάδα μας δεν είναι αμάθητη από δύσκολες έδρες και την πίεση που αναμένεται να έχουμε από τον Χούλκ και την παρέα του. Η αποκρυπτογράφηση του αντιπάλου έχει ολοκληρωθεί και παρά τα προβλήματα τραυματισμών ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να «κλέψει» το βαθμό από τους δράκους.

Η απόδοση στον αγώνα με την Αελ δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για το τι θα δούμε στο Ντραγκάο αφού η προετοιμασία, διάθεση και συγκέντρωση όλων είναι στον μέγιστο βαθμό. Το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί περισσότερο από την απόδοση της Πόρτο αλλά και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βραχυκυκλώσουμε.

Η ομάδα αναχωρεί στις 10 το πρωί με ναυλωμένη πτήση για το Πόρτο και με αυτήν θα ταξιδέψουν όλοι πλην του Πάνου Κωνσταντίνου που ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα. Εκτός πλάνων του Γιοβάνοβιτς όπως είναι γνωστό είναι και ο Μαρσίνιο που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

 Ο αγώνας Εθνικός Άχνας vs ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά την Κυριακή 23/10 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!