Άλλου παπά ευαγγέλιο

Ο αυριανός αγώνας κυπέλλου με το Παραλίμνι έχει φαβορί και δυστυχώς αυτό είμαστε εμείς. Δύο φορές κερδίσαμε την Ενπ με 5 γκολ υπέρ και μηδέν στα μεταξύ μας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Το 3-0 του πρώτου γύρου και το 0-2 εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο είναι τα μόνα στοιχεία που μας δίνουν τον τίλο του φαβορί. Αυτά όμως δεν είναι αρκετά για να μας δώσουν την πρόκριση αφού υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα καθορίσουν το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Οι επιδόσεις και αποδόσεις μας στους τελευταίους αγώνες τόσο στα ντέρπι όσο και στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια είναι τέτοιες που δείχνουν τη δυσκολία του αγώνα. Το κύπελλο επίσης είναι ένας θεσμός που όλα μπορεί να συμβούν και το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να αποκλειστούμε.

Ένα καλό αποτέλεσμα αύριο που θα εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση θα μας ξαλαφρόσει από το άγχος του επαναληπτικού και θα κάνει το Παραλίμνι να συγκεντρωθεί στη διαβάθμιση του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από τη ζώνη υποβιβασμού και την Αλκή. Ο χρόνος και η απόδοση των παικτών μας είναι τα μόνα στοιχεία που παίζουν ρόλο στο τι θα γίνει αύριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!