Ανακοίνωση – στήριξη

Με σημερινή ανακοίνωση της η Ανόρθωση στηρίζει τον αθλητικογράφο της Χαράλαμπο Παρπετά ο οποίος τον τελευταίο καιρό αρθρογραφεί συστηματικά με τρόπο υποτιμητικό προς τον ΑΠΟΕΛ, εκμεταλλευόμενος την αξιοπιστία του Σούπερ Σπορ ΦΜ.

Αφορμή για την έμμεση ανακοίνωση στήριξης αποτέλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του Πετεβίνου με τις οποίες κάκιζε τη στάση του συγκεκριμένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μήτρου:

Αγαπητοί φίλοι λειτουργοί των ΜΜΕ,

η επικοινωνιακή πολιτική της Ανόρθωσης, στηρίζεται στην ειλικρινή σχέση με τα ΜΜΕ και την αμεσότητα στην επικοινωνία με τον κόσμο. Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας, για την άψογη συμπεριφορά και μεταχείριση που τυγχάνουμε από την συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων, ηλεκτρονικών και εντύπων καθώς και την αποδοχή της πολιτικής μας από τον Ανορθωσιάτη στην πλειοψηφία του.

Γνωρίζουμε, αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι, ότι το λειτούργημά σας – ειδικά στις μέρες μας – μόνο εύκολο δεν είναι. Ξέρουμε για τις πολλές και ποικιλόμορφες πιέσεις που δέχεστε, σε καθημερινό επίπεδο. Ειδικά αυτή την περίοδο, οι πιέσεις έχουν ενταθεί και αναμένεται να κορυφωθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τα συμφέροντα είναι τεράστια ενώ αντίθετα η Κύπρος είναι πολύ μικρή και τα πάντα μαθαίνονται.

Είμαστε βέβαιοι, ότι θα ορθώσετε το ανάστημά σας και θα αντισταθείτε. θα δώσετε τη μάχη για την αντικειμενικότητα, την ελευθεροτυπία, την αξιοπρέπεια του δημοσιογραφικού κόσμου. Θα αγνοήσετε τις προσωπικές επιθέσεις και θα αντιστρέψετε τους μοχλούς πίεσης των πολιτικών, οικονομικών, εμπορικών και άλλων συμφερόντων.

Εμείς, δεν πρόκειται ποτέ να μπούμε σε μια τέτοια λογική. Ουδέποτε σηκώσαμε το τηλέφωνο ώστε να ψέξουμε δημοσιογράφο για την κριτική που μας άσκησε και σε καμιά περίπτωση δεν ενοχλήσαμε προϊστάμενο ή ιδιοκτήτη Μέσου για να «νουθετήσει» κάποιο αθλητικογράφο. Δεν μπήκαμε σε λογικές αποκλεισμών Μέσων ή προσωπικών επιθέσεων σε λειτουργούς του Τύπου. Τσάκιστε μας στην κριτική, αν νομίζετε ότι είναι δίκαιο. Φτάνει, να γράφετε και να λέτε την αλήθεια. Φτάνει, να συμπεριφέρεστε σε όλους το ίδιο.

Τα αθλητικά Μέσα, είναι η βιτρίνα του ποδοσφαίρου μας. Και οφείλουμε να παλέψουμε όλοι, για μια βιτρίνα καθαρή και άθραυστη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!