Τα τρία Τ

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

T for Temur

T for Tomas

 T for Thanks!

Τελικά όσοι πήγαμε στο κοτέτσι φύγαμε κλαμένοι. Κλαμένοι από συγκίνηση, χαρά και δικαίωση. Ευχαριστούμε Πουλλαίδη που μας πώρωσες και μας ανάγκασες να νιώσουμε αυτά τα ανεπανάληπτα συναισθήματα. Ελπίζω να κατάλαβες επιτέλους ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν αστειεύεται και να σου έγινε ένα καλό μάθημα να μην προκαλείς τον γίγαντα αυτοκράτορα.

Εμείς ξέρουμε ποιος είσαι και τι καπνό φουμάρεις. Εμάς δεν μας ξεγέλασε ποτέ το δήθεν αθώο και αγαθό προσωπάκι σου. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι κρύβεις πίσω από αυτό. Απλά θυμήσου τα καραγκιοζλίκια σου μετά το παιχνίδι με τον απόλλωνα! Ασχολήσου «κύριε» με τους μαθητές σου που εξαναγκάζουν τους συνεργάτες σου σε παραίτηση και κρύψε στο πετσί σου.

Η νίκη αυτή ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Τιμούρ. Είναι μια δικαίωση για τον ίδιο και την οικογένεια του για όλα όσα ακούν και ανέχονται τους τελευταίους 6 μήνες από τους κομπλεξικούς. Τώρα πια όλοι έχουν καταλάβει τι πάστα ανθρώπων είναι η πλειοψηφία των ανορθωσιατών. Έδειξαν χθες για ακόμη μια φορά το επίπεδο τους, το κόμπλεξ που τους διακατέχει και τον αντιΑΠΟΕΛισμό τους. Επιτέλους δικαιώνουν όλους εμάς που τα λέγαμε τόσα χρόνια.

Τώρα υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε ξανά με τον Μήτρου και τον αισχρό τον Παρπεττά; Δεν υπάρχει περίπτωση να τους δώσουμε περισσότερη σημασία, ούτε αυτούς ούτε του υιού Πουλλαίδη ούτε κανενός άλλου κομπλεξικού. Όλους αυτούς δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και ψοφούν για ένα λεπτό δημοσιότητας. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, κοπέλια, τα κάνει κρεμαστάρια!

Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμη. Ο δρόμος είναι μακρύς. Οι απαντήσεις πρέπει να συνεχίσουν να δίνονται από τον Τιμούρ και τους παίκτες του στο γήπεδο. Κερδίστε τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα για να απαντήσετε σε αυτούς τους γελοίους losers που σας αμφισβητούν. Σεμνά και ταπεινά αλλά με πώρωση και τσαμπουκά. Είστε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ ενωμένο ΠΟΤΕ νικημένο!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!