Απάουτ λαστ νάιτ

Καλησπέρα αδέλφια,

Κάποιοι δεν περασάν καλά αυτοί την εβδομάδα και τραβούν τα μαλλιά τους. Έχει και ο πρόεδρος τους κάμποσα. Δεν φταίμε εμείς όμως αλλά ο Χατζηλούκας και η παρέα του. Βάλτε το λίγο στη σκέψη σας. Να σε κερδίσει η Δόξα και να πάεις μετά να κάνεις αγάπες της γυναίκας/φιλενάδας σου. Φέιλ. Πρέπει να ένιωθαν όπως τον μιτσήν στην πιο πάνω φωτογραφία.

Πολυαγαπημενοι μας χόχοι,

Το χειρότερο από όλα πρασινόχοχοι είναι ότι η “διαβολοεβδομάδα” σας δεν τελείωσε ακόμα. Με το δίκαιο σας να είσαστε χάλια. Μέσα σε 5 μέρες θα ζήσετε εκτός από Τρίτη και 13, την ήττα από τη Δόξα και το καθιερωμένο σας το Σάββατο.

Το μόνο θετικό που βλέπω είναι η καλλιτεχνική σας φλέβα. Ειδικά στα ποιήματα και στις ομοιοκαταληξίες είσαστε αλλού.

Υπάρχει και κάτι άλλο που κάνατε αυτή την εβδομάδα και ειλικρινά σας ευχαριστώ. Η ανακοίνωση για τους εορτασμούς. Έκανα με μπολτ αυτά που προσωπικά ξεχώρισα:

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στο Σατιρικό Θέατρο, στη Λευκωσία, η πρώτη επίσημη εκδήλωση στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70χρονα του Συλλόγου.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι προσωπικότητες που έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και αθλητές, νυν αθλητές, εκπρόσωποι αθλητικών φορέων, εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πολιτειακοί παράγοντες, χορηγοί και συνεργάτες του Συλλόγου. Λόγω της χωρητικότητας του αμφιθεάτρου, ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος, συνεπώς θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται, πως, στο πλαίσιο των εορτασμών, μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα: έκθεση φωτογραφίας, δημόσιες συζητήσεις, ενέργειες συμβολικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, συναυλία, ενώ θα κυκλοφορήσει επετειακό λεύκωμα, επετειακή φανέλα, επετειακό φιλμάκι και σχετικά προϊόντα. Ήδη κυκλοφορούν τρία επετειακά προϊόντα: συλλεκτικό ελβετικό ρολόι, χρυσό κόσμημα και ασημένιο νόμισμα, τα οποία ο Σύλλογος καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να τα αγκαλιάζει.

Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι είσαστε κρουσμένοι όπως την οθόνη της πρώτης φωτογραφίας.

Μπατ άι λαβ γιου χοχς

Σούπαμαν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X