Απατεωνιά

Για τον Νούνο Μοράις γράφτηκαν πολλά και διάφορα. Η αλήθεια είναι όμως μία. Το σχέδιο αποπομπής του από τον ΑΠΟΕΛ λειτούργησε στην εντέλεια με πρωτεργάτες τους Ιταλούς και συμπαραστάτες τη διοίκηση. Η εξευτελιστική πρόταση ανανέωσης που του έγινε, ήταν καλά γνωστό ότι δεν θα την αποδεχόταν. Ναι, να του γίνει μείωση αλλά τέτοια μείωση ήταν σαν να του έλεγαν δεν μπορείς να παίξεις πλέον ποδόσφαιρο στον ΑΠΟΕΛ.

Αν όντως ο Νούνο δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο στην ομάδα μας, τότε να τον αποχαιρετήσουμε όπως του πρέπει και να πάει στο καλό. Μετά από 12 χρόνια προσφοράς στην ενδοξότερη εποχή του ΑΠΟΕΛ, είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουμε και όχι να του στήνουμε τέτοια απατεωνιά.

Μη διανοηθεί όμως κάποιος από τους διοικούντες να ρίξει την ευθύνη στους Ιταλούς, διότι θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Είναι γνωστό ότι αν ο πρόεδρος ήθελε θα τον ανανέωνε με συνοπτικές διαδικασίες. Οτιδήποτε άλλο διαρρέει στα ΜΜΕ είναι για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο Νούνο είναι αυτός που δεν αποδέχεται την πρόταση.

Σοβαρευτείτε επιτέλους και αποδώστε δικαιοσύνη σε έναν άνθρωπο που πήρε αλλά και έδωσε πάρα πολλά. Τόσα και τόσα εκατομμύρια πετάχτηκαν στο λάκκο για αποζημιώσεις και άλλοσπως. Το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει στον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος απέδειξε και φέτος ότι ακόμη μπορεί να προσφέρει πολλά;

Κάντε το σωστό κρατώντας τον αρχηγό στον ΑΠΟΕΛ. Στο κάτω κάτω και τίποτα να μην προσφέρει τα χρήματα θα πάνε σε κάποιον που έγραψε ιστορία και όχι σαν κάποιους άλλους που έπαιξαν 10 λεπτά και πήραν χιλιάδες. Ξυπνάτε!!!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X