ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλωνας 3-0

Η ομάδα μας πιο επιβλητική από ποτέ, κέρδισε και πάλι τον Απόλλωνα το οποίο μας ανακήρυξε και επίσημα πρωταθλητές. Από το πρώτο λεπτό έγινε ξεκάθαρο ότι οι παίκτες του Τραμετσάνι δεν είχαν σκοπό να αναστήσουν τους κλινικά νεκρούς, κάτι που επιβεβαιώθηκε αρκετά νωρίς.

Στο 14 ο Τάμαρι με μια φοβερή ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντε Βινσέτι ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0. Η ομάδα του κάττου δεν είχε δυνάμεις να αντιδράσει και παρόλο που ο ρυθμό της ομάδας μας έπεσε για ένα δεκάλεπτο, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο.

Όταν μάλιστα στο 36 έγινε το 2-0 με πλασέ του Μοράις μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάμαρι και την μπάλα να σταματά στο δοκάρι έγινε αντιληπτό ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έκανε άλλα δώρα.

Δυο λεπτά πριν ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης του Ρομπέρζ, οπότε όλα είχαν πάρει το δρόμο τους!

Με τον Ντε Βινσέτι να οργανώνει άψογα και τον Σόουζα να είναι σε ακόμα ένα ντέρμπι επιβλητικός η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες αλλά στο 42 η φωτοβολίδα του Ιωάννου διαμόρφωσε το 3-0.

Με αυτά τα δεδομένα το δεύτερο ημίχρονο είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η έγνοια του Απόλλωνα ήταν να μην δεχτεί και άλλα τέρματα ενώ οι δικοί μας παρόλο που δεν αδιαφόρησαν, έριξαν το ρυθμό τους.

Παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν και χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες με τον Βάλε και τα δοκάρια να σώζουν τον Απόλλωνα από συντριβή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Βούρος, Μοράις, Σόουζα

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Φακινέττι, Μοράις (86′ Αρτυματάς), Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Νατέλ (63′ Μπέζιακ), Τάμαρι (82′ Βιντιγκάλ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!