Απορίες

1. Πότε θα καταλάβουμε ότι το κούντημα που έχουν οι ομάδες από πάνω μας εν αντιθέσει με τα σφυρίγματα που δικαιούταν και δεν πήρε το ΑΠΟΕΛ έχουν διαδραματίσει τον ίδιο, ίσως και μεγαλύτερο ρόλο από ότι η αγωνιστική μας αδυναμία? Μήπως η έπαρση που μας διακατέχει σαν οπαδούς μας εμποδίζει να δούμε ότι τα σκαλιώτικα φέτος έχουν φορέσει γυαλιά του Πρόδρομου και της παρέας του στα θέματα παρασκηνίου ή μήπως η διοίκηση προσπαθεί να κουκουλώσει και αυτή της την αδυναμία? Το αντιλήφθηκε κανείς ότι είμαστε η μοναδική ομάδα της εξάδας που ΔΕΝ πήρε ούτε ένα βαθμό από τα διαιτητικά λάθη ενώ σε όλα τα παιχνίδια που ηττηθήκαμε είχαμε τουλάχιστον 1 αποβολή υπέρ μας που δεν δόθηκε καθώς και κάτι πέναλτι που τα κατάπιαν με την ίδια ευκολία που τα σφυρίζουν εναντίον μας? Παρακολουθεί κανείς την μαεστρία με την οποία σπρώχνονται οι άλλες ομάδες? Για παράδειγμα μέτρησε κανείς της απουσίες παιχτών στις ομάδες (λόγο κίτρινων καρτών που δέχονται κάθε φορά όσοι βρίσκονται στο όριο) όταν το επόμενο παιχνίδι είναι με την ανόρθωση?

2. Γιατί δυσκολευόμαστε τόσο να πουλήσουμε ή έστω να δώσουμε δανεικούς παίχτες που υποτίθεται ότι δεν κάνουν για το ΑΠΟΕΛ? Ποσά θα δίνουμε για τον Κοδίνα ώστε να παίζει στην Πάφο ενώ 4 ομάδες έχασαν με τραυματισμό τον τερματοφύλακα τους και ψάχνονται?  Πιατκόφσκι, Ναφίου, Τσόκο, καθώς και άλλοι νεαροί Κύπριοι που είχαν/έχουν συμβόλαιο με την ομάδα μας δεν μπορούσαν να πάνε αλλού δανεικοί σε ένα μοντέλο ανάλογο με αυτό του Ολυμπιακού στην Ελλάδα? Πόσες φορές πρέπει να την πατήσουμε ώστε στα συμβόλαια να μπαίνουν όροι (π.χ. αλκοόλ, επιπρόσθετα κιλά, απειθαρχία) που να προφυλάσσουν τα δικαιώματα της ομάδας?

3. Γιατί το τμήμα μάρκετινγκ (που υποτίθεται έχει αναδιαρθρωθεί και αλλάξει επίπεδο) μαζί με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της διοίκησης αφήνει ακόμη ανικανοποίητους τους πελάτες του? Πρέπει πάντα να ανακαλύπτουμε τον τροχό ή μήπως είναι ντροπή να ακολουθήσουμε πρακτικές άλλων οι οποίες εφαρμόστηκαν με επιτυχία και έχουν αποφέρει σημαντικά έσοδα στην ομάδα?  Σκέφτηκε κανείς ότι μετά την απόφαση για εφαρμογή της loyalty card ίσως κάποια άτομα να ήθελαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος?

4. Τέλος για να μην γίνω κουραστικός, ο παγκίτης του Απόλλωνα Μερκής είναι καλύτερος που τον Ντόσα Τζιούνιορ?

Γ.Μ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!