Μπρεσάν από την εξωτερική

Μετά από μια τριμηνία όπου ο Μπρεσάν βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας τις τελευταίες εβδομάδες αρχίσαμε να βλέπουμε εκλάμψεις που δείχνουν ότι υπάρχουν πολλές προοπτικές. Με τον Μπερτόλιο να δυσκολεύεται βλέπουμε τον Μπρεσάν να αγωνίζεται όλο και περισσότερο ως αλλαγή και να δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στο οργανωτικό κομμάτι.

Ο Μπρεσάν παίρνει με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα λεπτά συμμετοχής τα οποία όπως τονίζει και ο ίδιος έχει μεγάλη ανάγκη αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να βελτιωθεί.

Με την ομάδα μας να έχει μπροστά της δυο σημαντικούς και καθοριστικούς αγώνες, ο Κρίστιανσεν καλείται να αποφασίσει ποιος εκ των Μπερτόλιο ή Μπρεσάν θα αναλάβει ρόλο οργανωτικού μέσου.

Ο Αργεντινός μάλλον έχει ακόμα ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Βραζιλιάνος έρχεται από την εξωτερική…

Η σχετική δήλωση του Μπρεσάν στο τελευταίο match programme:

“Κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται να παίζει για να βελτιώνεται. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω και καλύτερα. Πιστεύω ότι αυτό θα έρθει μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά. Νιώθω ήδη καλύτερα. Όταν ήρθα οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για μένα. Πάρα πολύ ζέστη, κάτι που είχα να συναντήσω από τον καιρό που έπαιζα στη Βραζιλία. Υπάρχει πολύς συναγωνισμός αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλεύω σκληρά και ήρθα στο ΑΠΟΕΛ για να αγωνίζομαι. Προσπαθώ να βελτιώνομαι, ξέρω ότι υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, όμως νιώθω έτοιμος. Άρα πλέον είναι θέμα του προπονητή πότε θα με χρησιμοποιεί”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!