Δεν ξεχνώ: Το 27ο είναι ο στόχος

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.” 

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορεί το DNA μας πλέον να απαιτεί να βλέπουμε μπροστά και να επιζητούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά τη δεδομένη στιγμή με αυτούς τους αντιπάλους, τα προβλήματα τραυματισμών και όλα τα άλλα γνωστά περί ρόστερ, όσες δυνάμεις και να δώσουμε πάνε χαμένες στην τελική. Οι συνέπειες φαίνονται στα παιχνίδια πρωταθλήματος, όπου ανεξαρτήτου αντιπάλου είναι εμφανές η κούραση, η χαλαρότητα και κυρίως ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού τακτικά και αγωνιστικά.

Κριτική: Παρόλες τις επιτυχίες της ομάδας η κριτική γίνεται διότι ο ΑΠΟΕΛίστας είναι αχόρταγος και καλά κάνει. Η κριτική που εξασκείται από διάφορους σχετικούς και άσχετους πρέπει να εκλαμβάνεται φυσικά ως ένας μοχλός πίεσης ώστε να βελτιωθεί η οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση. Δεν μπορεί όμως να γίνει ανεκτή η προσέγγιση «διαλέγω παιχνίδια» και η χαλαρότητα που επιδεικνύεται μέχρι τώρα στα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ρόστερ: Οι υπεύθυνοι γνωρίζουν ή πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουν ότι το ρόστερ χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Αλλαγές οι οποίες αν γίνουν σωστά και έγκαιρα θα εκτοξεύσουν τη δυναμικότητα της ομάδας μας. Ο Γενάρης είναι κοντά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Κάποιοι παίκτες «φωνάζουν» ότι δεν είναι επιπέδου ΑΠΟΕΛ και κάποιοι άλλοι απλά δεν μπορούν να βοηθήσουν. Το δείγμα των παιχνιδιών τους τελευταίους 4 μήνες είναι πλέον αρκετό για να παρθούν δραστικές αλλά πάνω απ’ όλα σωστές αποφάσεις.

Οι άλλοι: Ευτυχώς και οι άλλοι χάνουν βαθμούς και δεν εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη για να ξεφύγουν. Δεν μπορούμε όμως να υποτιμούμε κανένα όποια προβλήματα και να αντιμετωπίζει. Το εκτόπισμα και οι φανέλες δεν κερδίζουν παιχνίδια. Τα έργα και οι πράξεις κάποιων όμως μέχρι σήμερα πρέπει να μας κρατούν σε εγρήγορση.

Παντελή: Ένα καλό παράδειγμα είναι αυτός που αναστήθηκε από τον τάφο του και είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ. Όσοι υποτίμησαν αυτόν τον «κύριο» πρέπει ήδη να έχουν αναθεωρήσει. Σίγουρα η ομάδα τους είναι αξιόλογη φέτος αλλά ακολουθούν τη γνωστή τακτική του κλαμένου και αδικημένου από την αρχή του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής είναι η πιο ευνοημένη ομάδα από τους διαιτητές και έχουν το θράσος να φωνάζουν και από πάνω. Χτες κάποιος Γιάγκου μίλησε για σεβασμό στο «ναό», εδώ είναι «ναός» και κάτι άλλα γνωστά αππωμένα βαρωσιότηκα. Παίζουν σε όλα τα παιχνίδια τους και οι 11 πίσω από την μπάλα και πανηγυρίζουν τις ισοπαλίες!

Πρωτάθλημα: Το φετινό πρωτάθλημα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων χρόνων. Φέτος υπάρχουν πολλές ομάδες που καραδοκούν και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει ξανά τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να κερδίσουμε τα συνεχόμενα ντέρμπι και να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Δικό μας κίνητρο είναι ΠΑΝΤΑ η κορυφή και το πρωτάθλημα!

Υ.Γ. Ο Πρόεδρος ανάφερε τις προάλλες κάτι για τους προϋπολογισμούς της άεκ και του απόλλωνα. Είπε ότι είναι πολύ κοντινοί στο δικό μας. Τα ΜΜΕ το πέρασαν στο ντούκου αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι κανένας εκπρόσωπος τους δεν βγήκε να το διαψεύσει προφανώς διότι είναι αλήθεια!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X