Εκτεθειμένοι και αυτοί

Από χτες αναδεικνύουμε τα στραβά της διοίκησης Πετρίδη η οποία έχοντας τον εποπτικό ρόλο για τα όσα διαδραματίζονται σε οργανωτικό και όχι μόνο επίπεδο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί την κατάσταση. Η δυσκολία αυτή επιβεβαιώνεται με τις συχνές απολύσεις προπονητών ή και διευθυντών οι οποίοι με τη σειρά τους δεν βοηθούν την κατάσταση.

Ο εντοπισμός, η αξιολόγηση και στο τέλος η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι πυρηνική επιστήμη έστω και αν στον ΑΠΟΕΛ μοιάζει με τέτοια. Αυτοί που θα έπρεπε να επωμιστούν την ευθύνη αυτοί είναι ο Σάμπουριτς ή και ο Κρίστιανσεν. Με το όποιο διαθέσιμο μπατζετ που δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο προπονητής έπρεπε να λειτουργήσουν καλύτερα και ενωρίτερα.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία της εξιστόρησης του πως και τι πήγε στραβά τους τελευταίους τέσσερις μήνες και γιατί φτάσαμε ένας δεκαήμερο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να λειτουργούμε υπό καθεστώς πανικού.

Και αυτό γιατί σε κάθε περίπτωση οι Σάμπουριτς και Κρίστιανσεν έχουν μεγάλη ευθύνη για τον προβληματικό μεταγραφικό σχεδιασμό που έγινε.

Σχετικά θέματα:

H αποθέωση του ερασιτεχνισμού

Που πάτε κύριοι;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!