Εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες εκλέξαμε τον Χριστόφια

Πριν 10 χρόνια, τέτοιες μέρες, υπήρχε «τελικός». Οι περισσότεροι από εμάς επέλεξαν τον «καναπέ» και ως εκ τούτου με την αδιαφορία μας και την νοοτροπία μας αφήσαμε τον Ομονοιάτη Χριστόφια να εκλεγεί. Ζήσαμε πράγματα και θαύματα και παρόλο που έλεγχαν τα πάντα ευτυχώς για μας απέτυχαν, γιατί θα μπορούσαν αυτή την στιγμή να προσδοκούσαν στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου τους!

Είναι με την ίδια νοοτροπία που επιλέξαμε ελαφρά τη καρδία να απαξιώσουμε τον στρατηγό Γιοβάνοβιτς γιατί γέμιζαν τα μυαλά μας αέρα και νομίζαμε ότι θα έρθουν καλύτεροι και ακόμα ψάχνουμε…

Αν νομίζουμε ότι είμαστε αδικημένοι, προδομένοι και ότι χάσαμε πολλά θυμηθείτε τους συγγενείς των θυμάτων του Μαρί τι έχασαν για να προσγειωθείτε, διότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα.

Δυστυχώς μερικές φορές είναι και το μη χείρον, βέλτιστον για αυτό ας παραμερίσουμε τις οποιεσδήποτε πικρίες μας. Ας μην  ρισκάρουμε πάλι να ζήσουμε παρόμοιες συνθήκες και μετά να τα βάζουμε με τον κάθε Μιλτή. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας, αυτή την Κυριακή ας σηκωθούμε από τον καναπέ.

Γιώργος Αγιώτης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X