Διαδρομή κόλαση-παράδεισος

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Ακούγοντας την ενδεκάδα του Δώνη στο δρόμο από τη Λευκωσία προς το τσίρειο, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Οι λίγες αλλαγές που έκανε μετά τη συντριβή στο ΓΣΠ σε συνδυασμό με την επιθετικογενή ενδεκάδα του κάττου, με έκαναν να διερωτούμαι εκνευρισμένος αν και πάλι θα πιαστεί αδιάβαστος ή έχει κάποιο σχέδιο κατά νου.

Για 47 λεπτά επιβεβαιώνονταν οι ανησυχίες που είχα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Αφού είχαμε την τύχη με το μέρος μας να μη δεχτούμε και άλλα γκολ, βρέθηκε ο παιχταράς να ισοφαρίζει με τη λήξη του ημιχρόνου. Εκεί εμφανίστηκαν λίγες ηλιαχτίδες ελπίδας. Στην επανάληψη ολοκληρώθηκε η ανατροπή και κάπου εκεί έσβησαν τα χαμόγελα του κάττου, του φανούρη, του κίρζη και των απανταχού αντιΑΠΟΕΛιστών.

Οι νίκες ρουτίνας του φανούρη έλαβαν τέλος από τον 26 φορές πρωταθλητή. Πάλι καλά που ακούσαμε και τα συγχαρητήρια του και κοιμηθήκαμε πιο γλυκά το βράδυ. Ο κάττος δεν πρόλαβε να μας συγχαρεί προφανώς διότι ξεχάστηκε στις καθυστερήσεις! Δεν πειράζει, συγχωρεμένος να είναι.

Όπως δεν χάσαμε το 27ο μετά τη συντριβή στο ΓΣΠ, ούτε το κερδίσαμε μετά το θρίαμβο στο τσίρειο. Η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη αν και βρισκόμαστε λίγο πριν τα play offs. Επειδή όμως η ποιότητα των παικτών είναι μεγάλη, με μια σωστή και ορθολογιστική διαχείριση αυτών από τον προπονητή θα τα καταφέρουμε και φέτος.

Οι παίκτες, όπως όλοι εμείς, έχουν το πάθος και τον πόθο για το 27ο πρωτάθλημα. Το δείχνουν άλλωστε στο γήπεδο και όχι μόνο. Απομένει απλά η πινελιά από το τεχνικό επιτελείο. Καλή προετοιμασία, αποτελεσματική διαχείριση παικτών και παιχνιδιών, σωστό διάβασμα αντιπάλου.

Σεμνά και ταπεινά λοιπόν διότι η μάχη τώρα ξεκίνησε. Και από αυτή την τελική διαδρομή προς το 27ο κανένας δεν πρέπει να απουσιάζει. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του γι’ αυτό οι οργανωμένοι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στα τσιμέντα και να μην αφήνουν άλλο την ομάδα γυμνή. Για να έχουν λόγο και άποψη στη μετεγγραφή του κάθε Κάτσε οφείλουν να είναι στο γήπεδο και όχι στον καναπέ!

Πίστη και στήριξη μέχρι τον Μάιο και το 6ο συνεχόμενο και 27ο πρωτάθλημα στον εξώστη να δούμε.

Υ.Γ. Χρόνια πολλά στο αναγνωστήριο εκ Βαρωσίων για τα γενέθλια του.

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!