Γυρίζουμε σελίδα, πρωτάθλημα ξανά

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.” 

Μήτρου: Βγήκε και αυτός ο φλώρος ο Μήτρου της ανόρθωσης να παραπονεθεί για τη διαιτησία και το πέναλτι που δικαιούταν η ομάδα του στο τελευταίο λεπτό. Εκεί κάτω στο κοτέτσι φαίνεται έμαθαν τόσα χρόνια να σχολιάζουν τις φάσεις που τους συμφέρει. Τα δύο πεντακάθαρα πέναλτι που δεν πήρε η άεκ προηγουμένως δεν έχουν καμία σημασία, παρά μόνο η φάση στο 92’. Γι’ αυτά δεν έχει τίποτα να πει ούτε ο φλώρος, ούτε ο Πουλλαίδης, ούτε ο υιός Πουλλαίδης ο οποίος αποδείχτηκε από διάφορες αναρτήσεις του ότι το IQ του είναι πολύ περιορισμένης εμβέλειας!

12χρονα: Μας είπε επίσης ο φλώρος ότι θέλει μεγάλη ικανότητα για να καταφέρει κάποιος να εξαγριώσει 12χρονα και 70χρονους. Έκανε την πάπια όμως στα υβριστικά συνθήματα εναντίον του διαιτητή που ακούστηκαν από τηλεοράσεως. Αυτή η χορωδία υβριστικών συνθημάτων ακουόταν για πολλή ώρα από τα 12χρονα που εξαγριώθηκαν από τις αποφάσεις του διαιτητή και μάλιστα πριν τη φάση του 92’. Σίγουρα τα 12χρονα δεν ήταν μόνα τους στην κερκίδα, αλλά προφανώς συνοδεύονταν από τις μαμάδες τους!

Μέτρα: Καλοδεχούμενα τα νέα μέτρα διάθεσης εισιτηρίων και προς τη σωστή κατεύθυνση. Χρειάζονται όμως και άλλα διότι πολύ φοβούμαι ότι μόλις καταλαγιάσει ο πρόσφατος θόρυβος θα χαλαρώσουμε και πάλι και θα μας πιάσουν στον ύπνο όπως έγινε στην Τρίπολη. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. πρέπει να έρθει κοντά και από κοινού να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, διότι στο τέλος αυτός μένει εκτεθειμένος και αμαυρώνονται τα ονόματα όλων των μελών του.

89 χρόνια: Σχεδόν 9 δεκαετίες ιστορία γεμάτη αγώνες, επιτεύγματα, τίτλους. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πούμε αν ο ΑΠΟΕΛ είναι το ενδοξότερο σωματείο. Το λέει η ιστορία, το λένε οι αριθμοί. Εμείς το μόνο που λέμε είναι ότι είμαστε περήφανοι που είμαστε ΑΠΟΕΛίστες και γουστάρουμε να μας ζηλεύουν. Τίποτα άλλο.

Ντέρμπι: Έφτασε η ώρα ακόμα ενός ντέρμπι με την ομόνοια. Δεν μπορεί φυσικά να είναι καθοριστικό τέτοια εποχή, αλλά ενδεχόμενη νίκη θα μας απογειώσει. Όλοι οι άλλοι φυσικά υποστηρίζουν ομόνοια και αυτό πρέπει να είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο για τον Τιμούρ και τους παίκτες του. Ας τους κόψουμε λοιπόν το βήχα από τώρα που βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Δικό μας κίνητρο είναι πάντα η κορυφή και το πρωτάθλημα!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!