H κατάντια και ο μονόδρομος

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.” 

Εδώ και 2 μήνες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με αποκορύφωμα το ψεσινό φάντασμα του ΑΠΟΕΛ. Δηλώσεις, παραδηλώσεις, 100% βεβαιότητες ότι η ομάδα θα καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και το αποτέλεσμα ήταν η ψεσινή κατάντια. Περί κατάντιας ο λόγος αφού τέτοιο ΑΠΟΕΛ έχει πάρα πολλά χρόνια να δούμε. Ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς οργάνωση, χωρίς φαντασία, κουρασμένοι (ή απροπόνητοι) παίκτες και ένας προπονητής άνευρος, απροετοίμαστος, αδιάβαστος, θεατής αλλά λαλίστατος.

Δεν χρειάζεται να δούμε και να ακούσουμε κάτι άλλο από τον κύριο αυτό για να αντιληφθούμε ότι είναι στον κόσμο του. Το δείγμα των 3 παιχνιδιών είναι αρκετό για να μας επιβεβαιώσει ότι ο «προπονητής» αυτός είναι αλλού για αλλού. Καμία βελτίωση, ίδιες ενδεκάδες, καμία αλλαγή πλάνου στο παιχνίδι και στην τακτική και να δηλώνει και ικανοποιημένος από πάνω! Αυτό μας ξεπερνά. Είναι ολοφάνερο ότι δεν κατάλαβε πού ήρθε και τι εστί ΑΠΟΕΛ. Αυτό βέβαια δεν βαραίνει τον ίδιο αλλά κάποιους άλλους.

Αυτός ο ΑΠΟΕΛ που χτίζει ο Ολλανδός δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον και όσο καθυστερούν να το αντιληφθούν αυτοί που τον προσέλαβαν, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Αν χαθούν τα εκατομμύρια της Ευρώπης, τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού, θα καλύψουν το έλλειμμα αυτοί που εισηγήθηκαν την απομάκρυνση Κρίστιανσεν ή θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια;

Τον Δανό αγαπητέ Πρόεδρε δεν τον έφαγε ο κόσμος. Ο κόσμος πάντα μουρμουρά, τα ίδια έκανε και με τον Ιβάν κατά καιρούς. Τον Δανό αγαπητέ Πρόεδρε τον φάγατε όλοι εσείς που διοικείτε με μπροστάρηδες κάποιους εκ δεξιών σου και εξ αριστερών σου. Δεν υπήρχε καμία μα καμία δικαιολογία για την απομάκρυνση αυτή. Αυτά τα έχουμε ξαναπεί δεν θα παρελθοντολογήσουμε άλλο.

Σημασία έχει τι κάνουμε τώρα να σώσουμε ότι σώζεται. Δεν είναι λόγια πανικού αυτά. Αυτή η ομάδα δεν πείθει και ούτε δείχνει σημάδια ότι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα σε 1 εβδομάδα. Δικαιολογίες περί απουσιών βασικών παικτών είναι κουραφέξαλα. Η ομάδα δεν έχει πλάνο, δεν έχει τακτική, δεν έχει τίποτα! Και να έρθει η πρόκριση Θεού θέλοντος, αυτή θα έρθει κυρίως αν μερικοί από τους παίκτες με κάποιες εξάρσεις τους δώσουν το κάτι παραπάνω.

Η ενότητα που επικαλείται ο Πρόεδρος είναι δεδομένη, κανένας ΑΠΟΕΛίστας δεν θέλει να δει την ομάδα του να αποκλείεται και το ΓΣΠ θα είναι και πάλι καμίνι. Αυτό όμως δεν αρκεί, διότι η ενότητα έρχεται μέσα από την ομάδα και τις δυνατότητες που δείχνει. Και δυστυχώς δεν δείχνει τίποτα που να μας κάνει αισιόδοξους.

Η λύση είναι μια και ονομάζεται Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μπορούν αυτοί που προσλαμβάνουν και απολύουν να τον φέρουν πίσω; Τον θέλουν πίσω ή θα χάσουν κάποια προνόμια που έχουν τώρα; Όλοι ξέρουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο Ιβάν. Εμάς μας αρέσει, εσάς; Ο δρόμος έχει εξελιχθεί σε μονόδρομο πλέον. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Φυσικά, αν όλα αυτά που βλέπουμε εμείς δεν τα βλέπεται εσείς και διαφωνείτε με τα πιο πάνω, τότε νίπτουμε τας χείρας μας. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα!

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!