Οι απαντήσεις να δοθούν στο γήπεδο

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Το φιάσκο και το ρεζίλι των σκυλιών που έχουν υποστεί οι ανορθωσιάτες με την υπόθεση Πίντο θα είχε και συνέχεια αν δεν τους κάλυπταν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ με γελοίες και παράνομες γνωματεύσεις. Είναι ξεκάθαρο βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος ότι για να εγγραφεί ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου μεταγραφών πρέπει να διαγραφεί κάποιος άλλος. Για να εγγράψουν λοιπόν τον Πίντο είχαν διαγράψει τον Ορλάντι. Για του λόγου το αληθές επισυνάπτεται εικόνα της ιστοσελίδας της ΚΟΠ που έχει αναρτηθεί στο ThemaSports, ανορθωσιάτικων συμφερόντων μάλιστα, στην οποία φαίνεται καθαρά η διαγραφή του Ορλάντι.

1

Μετά τη γνωμάτευση της ΦΙΦΑ για την εκπρόθεσμη εγγραφή Πίντο και αφού πέρασαν 3 ολόκληρες μέρες από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Ορλάντι ως διά μαγείας εγγράφηκε ξανά πίσω στο ρόστερ των ξιμαρισμένων. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτό είναι παράτυπο, παράνομο και εκτός κανονισμών για τον απλούστατο λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής επανεγγράφηκε εκτός της περιόδου μεταγραφών. Ως εκ τούτου η ψεσινή του συμμετοχή όπως και αυτές που θα ακολουθήσουν είναι αντικανονικές.

2

Η πιο πάνω δε γνωμάτευση του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ που του δίνει το δικαίωμα να αγωνίζεται είναι το λιγότερο γελοία. Πώς μπορεί να είναι δηλωμένος ο ποδοσφαιριστής αφού είχε διαγραφεί προηγουμένως για να εγγραφεί ο Πίντο; Αυτά προς το παρόν για να μη νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε ηλίθιοι!

Τον Καραπατάκη τον είχα και τον έχω σε εκτίμηση. Είναι άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος καμία σχέση με τον γελοίο τον Πουλλαίδη που μέχρι και ο καραγκιόζης τον ζηλεύει! Φαίνεται όμως ότι αποφάσισε και αυτός να ακολουθήσει την τακτική των ξιμαρισμένων, να κλαψουρίζει δηλαδή ατεκμηρίωτα και να του φταίει για όλα μόνο ο ΑΠΟΕΛ. Προφανώς το πρωτάθλημα ήταν καθαρό και οι διαιτητές άξιοι ενόσω η ομάδα του ήταν στην κορυφή και ο ΑΠΟΕΛ στη τρίτη θέση. Μόλις ο ΑΠΟΕΛ πατήσει κορυφή παθαίνουν όλοι παράκρουση και ξεκινούν την προπαγάνδα.

Κύριε Καραπατάκη άνοιξε τα μάτια σου και μη βλέπεις φαντάσματα. Κοίταξε και λίγο εκεί κοντά στην πόλη σου και θα βρεις ποιος σε πολεμά. Δεν χρειάζεσαι Google Maps για να δεις ποιος είναι ο εχθρός σου. Όπως εσύ είπες από την 13η αγωνιστική ήσουν πρώτος μέχρι προχθές. Προχθές δηλαδή βρώμισε το πρωτάθλημα; Γιατί υποστήριζες τους διαιτητές και ήσουν εναντίον οποιασδήποτε αλλαγής και ξαφνικά άλλαξες γνώμη; Την κόκκινη κάρτα που δεν έδωσε ποτέ ο διαιτητής στον Ορτίθ στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την είδες στο Google Maps ή ψάχνεις εκεί μόνο για πέναλτι;

Όλες αυτές τις αρλούμπες τις ακούμε κάθε χρόνο και απροκάλυπτα και κυρίως ατεκμηρίωτα. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Ότι εμείς όποτε θα μιλήσουμε για διαιτησία μιλούμε τεκμηριωμένα και για φάσεις που βγάζουν μάτια. Όλοι οι υπόλοιποι μιλούν με γενικότητες και προσπαθούν να βρουν οριακές ή αμφισβητούμενες φάσεις για να καλύψουν τη ματαιοδοξία τους. Ξεχνά ο κάθε Πουλλαίδης και Καραπατάκης πόσα σφυρίγματα πήραν φέτος για να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Ξεχνούν ότι οι Καπιτανής, Μασιάς, Βασίλης, Ορθοδόξου, Αθανασίου, Τσούκκας, Νεοφύτου και πολλοί άλλοι είναι αντιΑΠΟΕΛίστες.

Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν από τον Τιμούρ και τους παίκτες του στο γήπεδο. Κερδίστε τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα για να απαντήσετε σε αυτούς τους γελοίους losers που σας αμφισβητούν. Σεμνά και ταπεινά αλλά με πώρωση και τσαμπουκά. Είστε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. ΑΠΟΕΛ ενωμένο ΠΟΤΕ νικημένο!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!