Οι μπλε χόχοι

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Έφτασε ο καιρός να ασχοληθούμε και λίγο με τους ξιμαρισμένους ή πιο εκλεπτυσμένα μπλε χόχους. Ενώ η ομάδα τους τα τελευταία 7 χρόνια είναι σαν το πανηγύρι και καταχρεωμένη, διαρκώς κατηγορούν τον ΑΠΟΕΛ και το κατεστημένο για την κατάντια τους. Διαχρονικά τους φταίει η διαιτησία, με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά που σουλουπώθηκαν κάπως με τα μαύρα του Πουλλαίδη.

Μετά την αθέτηση της συμφωνίας με την ΚΟΠ (πήραν και προκαταβολή για να περάσουν τα κριτήρια τότε) για τα τηλεοπτικά, ξεκίνησε μια κόντρα η οποία με την πάροδο του χρόνου αποσιωπήθηκε και κανένας δεν μας είπε αν επιστράφηκαν τα χρήματα και πώς τελικά δεν τιμήθηκε η υπογραφή που έβαλαν. Αυτή η κόντρα εξελίχθηκε τελικά σε μια άψογη συνεργασία Κουτσοκούμνη-Πουλλαίδη μετά από μερικές φιλοφρονητικές συναντήσεις.

Από το καλοκαίρι έχουν αρχίσει εκστρατεία να αλωνίζουν παντού και εμείς παρακολουθούμε απαθείς. Φτάνει μόνο να αναφέρουμε ότι οι νέοι διαιτητές που προήχθησαν στην Α’ κατηγορία φέτος είναι όλοι δικοί τους. Προσεγγίζουν συνεχώς και άλλους υπόσχοντας τους προαγωγή. Αν συνυπολογιστούν και οι παλιοί γνωστοί δικοί τους διαιτητές, τότε το ποσοστό διαιτητών που προέρχονται από τα σπλάχνα τους ξεπερνά το 60%.

«Η ανόρθωση είναι θύμα της διαιτησίας τα τελευταία χρόνια και δεν θα ανεχτεί να παρουσιάζεται σαν η ευνοημένη» μας λέει ο Μήτρου. Προφανώς ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι μπλε χόχοι δεν έχουν καθόλου τσίπα πάνω τους και η ανηθικότητα τους ξεπερνά τα όρια. Και αν δεχτούμε χάριν συζήτησης ότι αδικούνταν τα προηγούμενα χρόνια, αυτό τους νομιμοποιεί να ευνοούνται φέτος εις βάρος άλλων ομάδων; Αντί να κρύψουν στα πετσιά τους μετά τα εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη που τους ευνόησαν με αρκετούς κλεμμένους βαθμούς, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι διαχρονικά αδικημένοι!

«Δεν θέλουμε τέτοια πέναλτι, η ανόρθωση είχε πέρσι εναντίον της 5 παρόμοια πέναλτι» συμπληρώνει ο φλώρος Μήτρου. Ε πε μας αλλόνα ρε ποιητή! Αν δεν κέρδιζες θα έσκιζες τα ιμάτια σου όπως κάνατε όλοι σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γιατί βρίζατε τον Μούσκο εν χορό αφού δεν θέλατε τέτοιο κάλπικο πέναλτι; Προφανώς γιατί το θέλατε ξεχνώντας όμως τι λέγατε για το χέρι-πέναλτι του Λαίφη με την άεκ που ήταν πανομοιότυπο αλλά ολοκάθαρο.

Για να αποδειχτεί και του λόγου το αληθές, προκαλούμε τον οποιοδήποτε μπλε χόχο και ειδικά τον φλώρο Μήτρου να μας παρουσιάσει έστω και μια φάση που το κατεστημένο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 1 βαθμό από διαιτητική εύνοια σε αυτές τις 12 αγωνιστικές. Μέχρι να σκεφτούν και να βρουν αυτή τη φάση, διαβάστε τα ακόλουθα χαρίζοντας τους 8 ολόκληρες αγωνιστικές.

Στην 9η αγωνιστική πάφος-ανόρθωση, πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για την πάφο μπροστά στα μάτια του διαιτητή δεν δίνεται. Τελικό αποτέλεσμα 1-2! Στην 10η αγωνιστική ανόρθωση-άεκ, πέναλτι στο πρώτο λεπτό στον Άλβες και πέναλτι με το χέρι του Λαίφη στο 0-0 δεν δίνονται. Σημειώνεται ότι η άεκ προηγήθηκε μετά με τελικό αποτέλεσμα το 1-1. Οι φωνασκίες για το πέναλτι που δικαιούταν η ανόρθωση στις καθυστερήσεις δεν μπορούν να ισχύσουν αφού προηγήθηκαν όλα τα πιο πάνω. Στην 11η αγωνιστική ΑΠΟΕΛ-ανόρθωση, δίνεται αυστηρό πέναλτι στην ανόρθωση για το 0-1 με υπόδειξη του Βασίλη. Η φάση της χρονιάς αμέσως μετά με το πέναλτι στον Πιέρο και την ταυτόχρονη αποβολή του τερματοφύλακα μπροστά στον Τράττο και με παράλληλη υπόδειξη από τον Μασιά, φυσιολογικά δεν δίνονται. Στην 12η αγωνιστική ανόρθωση-άρης, ολοκάθαρο πέναλτι στο 1-1 δεν δίνεται ούτε αυτό και το παιχνίδι τελειώνει 2-1!

Όλα τα πιο πάνω συνιστούν αλλοίωση αποτελεσμάτων με κέρδος αρκετούς κάλπικους βαθμούς. Κάλπικη φυσικά είναι και η θέση της ανόρθωσης στη βαθμολογία. Οι μπλε χόχοι όμως συνεχίζουν να παραπονιούνται και σαν κάλπικες δεκάρες που είναι προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι είναι και αδικημένοι από πάνω. Το μαύρο του Πουλλαίδη αποδίδει και κάνει καλά τη δουλειά του μέχρι στιγμής!

Υ.Γ.1 Υπάρχει κάποιος γελοίος νυν αναλυτής φάσεων και πρώην αποτυχημένος διαιτητής, ο οποίος είναι ο μοναδικός που σε όλες τις ξεκάθαρες φάσεις υπέρ του ΑΠΟΕΛ σκαρφίζεται αρλούμπες για να αποδείξει το αντίθετο. Ανδρονίκου, στην προσπάθεια σου να κερδίσεις λίγη δημοσιότητα κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή μας πάνω σου. Ο νοών νοείτο!

Υ.Γ.2 Κερκίδες όπως στο παιχνίδι με την ανόρθωση και ειδικά με την αγία νάπα είναι καταθλιπτικές και δεν αρμόζουν στην ιστορία και στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Διοίκηση και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. βρείτε μια λύση ΧΘΕΣ. Κάθε αγωνιστική που περνά χειροτερεύει την κατάσταση. Σκεφτείτε επιτέλους ΟΛΟΙ το καλό της ομάδας.

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!