Η βρωμιά καλά κρατεί

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Ναι, θα τα λέμε και θα τα γράφουμε μέχρι να καταλάβουν όλοι πόση βρωμιά έχουν οι ανορθωσιάτες και πόσο ύπουλοι και επικίνδυνοι είναι. Ναι, όλες οι ομάδες παίρνουν σφυρίγματα κατά καιρούς αλλά αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με αυτούς ξεπερνά κάθε όριο. Ναι, καλά έκανε ο Πετεβίνος και τα έγραψε αν και χρειάζονται άλλοι τρόποι να σταματήσει αυτή η γάγγραινα. Ναι, εμείς έχουμε τα χάλια μας και τα προβλήματα μας αλλά αν παιζόταν ένα τίμιο πρωτάθλημα αυτοί θα ήταν σίγουρα στην έκτη θέση. Όλη η ακόλουθη βρωμιά κορυφώθηκε μετά το παιχνίδι που έχασαν στα χαρτιά με τον απόλλωνα και συνεχίζεται απρόσκοπτα.

  1. Στην 9η αγωνιστική πάφος-ανόρθωση, πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για την πάφο μπροστά στα μάτια του διαιτητή δεν δίνεται. Τελικό αποτέλεσμα 1-2!
  2. Στην 10η αγωνιστική ανόρθωση-άεκ, πέναλτι στο πρώτο λεπτό στον Άλβες και πέναλτι με το χέρι του Λαίφη στο 0-0 δεν δίνονται. Σημειώνεται ότι η άεκ προηγήθηκε μετά με τελικό αποτέλεσμα το 1-1. Οι φωνασκίες για το πέναλτι που δικαιούταν η ανόρθωση στις καθυστερήσεις δεν μπορούν να ισχύσουν αφού προηγήθηκαν όλα τα πιο πάνω.
  3. Στην 11η αγωνιστική ΑΠΟΕΛ-ανόρθωση, δίνεται αυστηρό πέναλτι στην ανόρθωση για το 0-1 με υπόδειξη του Βασίλη. Η φάση της χρονιάς αμέσως μετά με το πέναλτι στον Πιέρο και την ταυτόχρονη αποβολή του τερματοφύλακα μπροστά στον Τράττο και με παράλληλη υπόδειξη από τον Μασιά, φυσιολογικά δεν δίνονται.
  4. Στην 12η αγωνιστική ανόρθωση-άρης, ολοκάθαρο πέναλτι στο 1-1 δεν δίνεται ούτε αυτό και το παιχνίδι τελειώνει 2-1!
  5. Στην 13η αγωνιστική παραλίμνι-ανόρθωση, η διαιτησία αλλοιώνει και πάλι αποτέλεσμα υπέρ της ανόρθωσης με ένα πέναλτι το λιγότερο αυστηρό που της δόθηκε και ένα πιο καθαρό που δεν δόθηκε στο παραλίμνι προηγουμένως.
  6. Στην 14η αγωνιστική αέλ-ανόρθωση, το παιχνίδι κρίνεται στο ένα γκολ το οποίο προήλθε από ένα γελοίο ανύπαρκτο φάουλ στον Λαίφη που τραβούσε τον αντίπαλο του και έπεσε αυτός κάτω.
  7. Στην 15η αγωνιστική ανόρθωση-σαλαμίνα, αφού η σαλαμίνα έκανε το λάθος να προηγηθεί ο Βασίλης ανακαλύπτει πέναλτι σε ένα γελοίο χορευτικό πέσιμο του Ντλοβού. Ο Βασίλης συνεχίζει απροκάλυπτα να σφυρίζει υπέρ τους ή να μη σφυρίζει εναντίον τους με αποκορύφωμα ένα χέρι πέναλτι του Λαίφη στο 93’. Ο σκοπός επιτεύχθηκε και πάλι αφού το παιχνίδι τέλειωσε 2-1.

Όλα τα πιο πάνω δεν είναι απλά ανθρώπινα λάθη που συμβαίνουν κάθε τόσο. Είναι εσκεμμένα και προσχεδιασμένα και όλα απέφεραν αλλοίωση αποτελεσμάτων. Η πλειοψηφία των αθλητικογράφων και των ΜΜΕ είναι καθοδηγούμενοι και κάνουν γαργάρα ως συνήθως τέτοιες φάσεις που ευνοούν καταφανέστατα την ανόρθωση, ενώ σκίζονται να αναλύσουν άλλες φάσεις για να πλήξουν τον ΑΠΟΕΛ και να επιβεβαιώσουν στον κόσμο το δήθεν κατεστημένο υπέρ της ομάδας μας! Όταν μια αντίπαλη ομάδα του ΑΠΟΕΛ έχει παράπονα από τη διαιτησία δίνουν μικρόφωνο με το ζόρι στους παράγοντες της για να πουν τα δικά τους, ενώ χθες δεν ασχολήθηκαν με κανένα σαλαμιναίο για να εκφράσει τα παράπονα του και να εξηγήσει στον κόσμο για την «άψογη» φιλοξενία που έτυχαν από τους συντοπίτες τους.

Ο Κουτσοκούμνης με εργαλείο τον Καπιτανή και το γνωστό επιτελείο του από τη Λάρνακα και την Αμμόχωστο, εκπληρώνει με μαθηματική ακρίβεια τις υποσχέσεις του στον Πουλλαίδη. Χρησιμοποιώντας τους γνωστούς παλιούς διαιτητές αλλά και τους νεοφερμένους (αναφερθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο γι’ αυτούς), καταφέρνει να κρατά σε τροχιά τίτλου την ανόρθωση αδιαφορώντας ως συνήθως πόσο γελοίος γίνεται. Ο Πουλλαίδης από την άλλη πέρασε στην κοινή γνώμη το προφίλ του αθώου, αγαθού, ηθικού και αδικημένου ενώ στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο υπόγειο, αδίστακτο και πολύ φιλόδοξο να δει το όνομα του να γράφεται στην ιστορία σαν αυτός που ανέστησε την πεθαμένη και χρεωκοπημένη ομάδα του παίρνοντας ένα κάλπικο πρωτάθλημα. Με μπροστάρηδες τον αισχρό Μήτρου και τον βλάκα (έτσι τον αποκαλούν και οι ίδιοι οι ανορθωσιάτες) γιο του, κάνουν το μαύρο άσπρο για να εμπεδώσουν στον κόσμο πόσο αδικημένοι είναι διαχρονικά και ότι επιθυμούν μόνο το 50-50 σαν άξιοι απόγονοι του Κίκη Κωνσταντίνου που είναι!

Ο Καραπατάκης της άεκ από την άλλη κινείται περίπου στο ίδιο ταμπλό, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο η ομάδα του είναι πολύ καλή. Παίρνει και αυτός τα σφυρίγματα του αλλά δεν φτάνουν σε κανένα βαθμό αυτά της ανόρθωσης. Δεν μπορούν να θεωρηθούν βρώμικα και ούτε μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι η άεκ είναι πρώτη λόγω της διαιτησίας, σε αντίθεση με τους άλλους. Φυσικά τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια αθόρυβη συμμαχία των Πουλλαίδη-Καραπατάκη με απώτερο στόχο τον εξοστρακισμό του ΑΠΟΕΛ. Αν τα καταφέρουν τότε θα ανταγωνιστούν μόνο μεταξύ τους με φαβορί τον Πουλλαίδη λόγω του ότι οι ανορθωσιάτες είναι γνωστοί απατεώνες από παλιά και πόσο καλά μπορούν να ξεγελούν και να εκμεταλλεύονται τους συμμάχους τους.

Όλα τα πιο πάνω δεν είναι αποκυήματα φαντασίας αλλά πραγματικότητες. Το αν μπορεί ο Πρόδρομος και οι συνεργάτες του να αντιστρέψουν την κατάσταση αυτή είναι ερωτηματικό. Σίγουρα πάντως μπορεί να αντιστραφεί με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Δυσκολεύει όμως το εγχείρημα αυτό διότι στο αυριανό παιχνίδι με την άεκ τα δεδομένα δεν είναι υπέρ μας. Λίγο η προβληματική απόδοση της ομάδας, λίγο η κούραση, λίγο οι απουσίες και πολύ περισσότερο όλα τα πιο πάνω, κάνουν το έργο μας πολύ δύσκολο.

Απαιτείται μεγάλη υπέρβαση από όλους για να κερδίσουμε την άεκ αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αύριο. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ 100 ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2016 με υγεία προπαντός σε όλους μας και ειδικά στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ!

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!