Κάντε επιτέλους και κάτι σωστό

Είναι αχρείαστο και ανώφελο πλέον να συζητούμε αν αυτή η ομάδα χωρίς αρχή και τέλος ονομάζεται ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ που παρά τις περσινές σημαντικές αδυναμίες και ελλείψεις κατάφερε να κατακτήσει το 6ο συνεχόμενο και χρειαζόταν 5-6 αλλαγές για να δυναμώσει. Αντί αυτού κάνατε τις διπλάσιες αλλαγές και κατορθώσατε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να αποκλειστείτε από δύο χωριά και να ξεκινήσετε το πρωτάθλημα παρουσιάζοντας το ψεσινό έκτρωμα.

Δεν χρειάζονται άλλες αναλύσεις επί αναλύσεων για το τι φταίει, για τον ερασιτεχνικό προγραμματισμό, για την επιλογή μιας αδύνατης έως και ανίκανης προπονητικής ομάδας, για το κουτουρού ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, για την εικόνα αποσύνθεσης που παρουσιάζει, για τα κρούσματα απειθαρχίας, για την αποκαθήλωση ατόμων που γνώριζαν τι εστί ΑΠΟΕΛ, για, για, για ……………

Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες γι΄αυτό κάντε κάτι σωστό επιτέλους. Ξεκινήστε από την αλλαγή ολόκληρης της προπονητικής ομάδας. Ήδη καθυστερήσατε πάρα πολύ. Όση πίστωση χρόνου δίνετε τόσο χειροτερεύει η κατάσταση. Ψες πήρατε μια γεύση πως θα μας αντιμετωπίζουν φέτος, διαιτητές και αντίπαλοι, ενώ οι άλλοι άρχισαν τα φιλικά από την 1η αγωνιστική. Και είναι αμφίβολο αν θα προλάβουμε με τα φετινά δεδομένα όταν αρχίσουν οι απώλειες βαθμών.

Ξυπνάτε από το λήθαργο. Είστε ΑΠΟΕΛ, είμαστε ΑΠΟΕΛ!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!