Κάποιος … (συνέχεια)

Κάποιος να εξηγήσει του Γερμανού ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν δικαιούται να είναι ευχαριστημένος μετά από ισοπαλία με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κάποιος να κάνει τον Γερμανό να αντιληφθεί ότι είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και όχι άεκ, απόλλωνας, ομόνοια, αέλ ή ανόρθωση για να είμαστε ευχαριστημένοι με ισοπαλίες.

Κάποιος να πει του Γερμανού ότι είναι υπάλληλος και δεν δικαιούται να εκφέρει δημόσια την άποψη του για τυχόν προθέσεις ή αποφάσεις του εργοδότη του.

Κάποιος να ρωτήσει τον Γερμανό αν τελικά υπάρχουν συστήματα στο ποδόσφαιρο και αν ναι, πόσα είναι αυτά και γιατί τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα;

Κάποιος να υποδείξει στον Γερμανό ότι η μελέτη του αντιπάλου πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι απαραίτητη και σχετίζεται άμεσα τόσο με την αρχική 11άδα που κατεβάζει όσο και με τις αλλαγές που πραγματοποιεί.

Κάποιος να ρωτήσει τον Γερμανό γιατί στο 90% των παιχνιδιών οι αλλαγές που πραγματοποιεί, κάνουν την ομάδα χειρότερη;

Κάποιος να πει του Γερμανού ότι είναι η ποιότητα κάποιων παικτών που τον ξελασπώνουν μέχρι τώρα και όχι η δική του συνεισφορά σαν προπονητής.

Κάποιος να θυμίσει τον Γερμανό ότι τον προκάτοχο του είναι οι εμμονές του που τον έφαγαν.

Κάποιος να εξηγήσει του Γερμανού ότι έχει το καλύτερο ρόστερ στη διάθεση του αλλά ακόμη ούτε και οι ίδιοι οι παίκτες δεν ξέρουν πού και πώς παίζουν (όταν φυσικά παίζουν).

Κάποιοι ας ξυπνήσουν επιτέλους διότι το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος.

Υ.Γ.1 Οι διαιτητικές εύνοιες υπέρ της άεκ και της ανόρθωσης καταγράφονται και θα αναλυθούν λεπτομερώς όταν πρέπει.

Υ.Γ.2 Περιμένουμε με αγωνία τις νέες υποδείξεις του ρωσσοπόντιου έτσι ώστε να δράσουν άμεσα οι αρμόδιοι να διορθώσουν τα κακώς έχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!