Ομόνοια Vs ΑΠΟΕΛ 1-2

Το άστρο του Τάμαρι έλαμψε σε έναν ακόμα αγώνα και παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτή ήρθε μετά από έναν μέτριο σε απόδοση αγώνα αφού οι χοχοι κατάφεραν για ένα και βάλε ημίχρονο να μας βραχυκυκλώσουν.

Ο αγώνας

Ενώ στα αρχικά στάδια του αγώνα φάνηκε ότι είχαμε τον πλήρη έλεγχο αυτό με την πάροδο του χρόνου ανατράπηκε αφού η Ομόνοια κατάφερε να κρατήσει την μπάλα εκτός της περιοχής της και να δυσκολέψει αφάνταστα το δημιουργικό παιχνίδ μας. Οι Νατέλ και Τάμαρι ήταν ουσιαστικά ανενεργοί έτσι το βάρος έπεσε στους Ζαχίντ και Ντε Βινσέτι. Από την άλλη παρόλο που η άμυνα μας δεν κινδύνεψε υπήρχε μια γενική νευρικότητα που στο τέλος στοίχισε.

Πριν βρεθούμε όμως πίσω στο σκορ χάθηκαν δυο καλές ευκαιρίες αρχικά στο 17 με το απευθείας φάουλ του Ντε Βινσέτι που έδιωξε σε κόρνερ ο Παναγή και στο 26 με τον Νορβηγό όταν από πλάγια έπιασε ένα πλασέ το οποίο όμως δεν ήταν στο στόχο.

Τα πράγματα πήραν απρόσμενη τροπή στο 29 ότι το κλέψιμο του Γκόμες πάνω στον Μοράις, βρήκε την άμυνα μας εκτός θέσης και με  μια λόμπα από 40 μέτρα έγινε το 1-0.

Το γκολ μας αποσυντόνισε περισσότερο και στο 33 χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Βάντερμαν για να μην δεχτούμε και δεύτερο.

Η προσπάθεια για αντίδραση και γκολ πριν το ημίχρονο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Στο 41 χάθηκε μοναδική ευκαιρία όταν ο Ζαχίντ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Παναγή το έσωσε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήθελε την ομάδα μας να κερδίζει μέτρα και να έχει την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει με προϋποθέσεις στην περιοχή του Παναγή. Από την άλλη η Ομόνοια έδειξε να μένει από δυνάμεις και ήταν τότε που έλαμψε το άστρο του Τάμαρι.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο ο Ιορδανός έφερε τα πάνω κάτω αφού στο 66 μετά από πάσα του Νσουε έπιασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παναγή.

Το 1-1 αποκατέστησε τις ισορροπίες και πριν συμπληρωθεί το 69 ήρθε η ολική ανατροπή με τον Τάμαρι να κάνει μια από τις γνωστές του επελάσεις να περνά όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το 1-2.

Στο 73 ο Τραμεντσάνι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή με τον Βούρο να αντικαθιστά τον Μερκή ενώ δἐκα λεπτά αργότερα ο Γκέντσογλου πέρασε στη θέση του Νσούε σε μια προσπάθεια να μην αιφνιδιαστούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!