Περί παντοκρατορίας ο λόγος

Αρκετοί από εμάς μουρμουρούμε ίσως και δικαιολογημένα για την αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να ξεφύγει από τους υπόλοιπους στην Κύπρο και να δημιουργήσει την δική του παντοκρατορία. Ακόμα και η λέξη παντοκρατορία είναι σχετική αφού αν δεν είναι τα 2 συνεχόμενα νταμπλ και τα 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα παντοκρατορία τότε δεν ξέρω τι είναι.

Ο λόγος που γράφω σήμερα είναι γιατί μόλις έχω διαβάσει την ανάλυση της ΟΥΕΦΑ για τον διαμοιρασμό των εσόδων των ευρωπαικών διοργανώσεων 2014/2015.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Γιουβέντους με €82.000.000. Πληροφοριακά, η Μπαρτσελόνα η οποία κατέκτησε το τρόπαιο και είναι γενικά η πιο πετυχημένη ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια έρχεται δεύτερη με €61.000.000.

Απλά να αναφέρω ότι η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή στην Ιταλία, όχι μονο δεν θα κτίσει παντοκρατορία, αλλά θα παλέψει να βγει στην Ευρώπη (ίσως όχι στο Τσ. Λιγκ) αφού βρίσκεται στην 12η θέση, με 10 βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Το συμπέρασμα είναι ακόμα και με τα 2-3 εγκληματικά λάθη στον προγραμματισμό (κατά τη γνώμη μου δεν είναι περισσότερα), πρέπει να κάνουμε υπομονή και να στηρίζουμε την ομάδα μας γιατί δεν παίζει κανένας μόνος του σε κανένα πρωτάθλημα στον κόσμο.

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Χάρης Μ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!