Πουτ δε μπολ ντάουν

Λονγκ τάιμ νόου σι.

Τελικά είμαστε μια φυλή, εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες, που δεν υπάρχει παρόμοια της. Όχι θετικά. Αρνητικά μιλώ.

Πάντα λέγαμε την άποψη μας για τους νεοφερμένους αλλά γαμ… το πολεμούσαμε και λίγο. Ο Ντε Καμάργκο βαφτίστηκε χασογκόλης επειδή έχασε 2 ευκαιρίες… ξέρετε οι επιθετικοί οι καλοί βάλλουν τα ούλλα. Ο Μπερτόλιο παίκταρος επειδή… σε χρόνο ρεκόρ κέρδισε πέναλτι με τον Ερμή. Ο Λάγο βαπτίστηκε «σκέφτου πόσο αχάπαρος ένει για να μεν τον βάλλει». Τον Νεκτάριο έχει 15 χρόνια κατηγορούμεν τον αλλά παίζει πάντα βασικός και σε όλες τις θέσεις. Είναι για αυτό τον λόγο που τον πάω επειδή έχει στα αρχ…. του χωράμε όλοι μας. Ο Καρλάο είναι παίκταρος τζαι κανένας δεν μπορεί να του πιάσει κκελούα αλλά… πετάσετε πολλά ψηλά τζαι κτυπά εύκολα. Τον Στρατηγό εφάμεν τον τζαι επήρεν μας στους 8… ρεεεεε. Ο Μοράις εν πεσμένος άσχετο αν έλειψε 128 λεπτά τα τελευταία 180 χρόνια. Κορυφαίο… ο Βάντερ δεν κάμνει για τον ΑΠΟΕΛ… άσχετο αν ήταν η μπαλιά του που μας έσωσε φέτος τη χρονιά! Έχει βαθύτερο νόημα η τελευταία μου πρόταση!!!

Και όλα αυτά, είχε δίκαιο ο Γιοβάνοβιτς, πάλε, έγιναν από τη μέρα που παίξαμε με τη Ρεάλ. Επειδή νομίσαμε γίναμε του εκτοπίσματος της Ρέαλ. Εμπεδώστε το. Ναι είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται πλέον μόνο με λεφτά. Και το μπάτζετ μας είναι τόσο όσο στοιχίζει στη Ρεάλ το νυχούιν του Ρονάλτο.

Αν μιλήσουμε λίγο με αριθμούς, 18-25 είναι μιτσής, 30+ είναι μεγάλος, πάνω που 150 χιλιάδες είναι πολλά, κάτω που 500 είναι λίγα, παίκτης που δεν παίζει σε μιαν από τις πρώτες 3 στη βαθμολογία ομάδα της Γερμανίας, Αγγλίας, Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλίας ή Αργεντινής είναι αχάπαρος, όταν έχει λιγότερα από 174 γιουτουπ βίντεος είναι άγνωστος και αν κάμεις το όνομα του γκούκολ και δεν πεταχτεί στα σατζέστετ μόλις βάλεις τον τρίτο χαρακτήρα… «δεν τον ηξέρει η μάνα του»!

Και για να μην παρεξηγηθώ και να θεωρηθώ «Προδρομιακός». Τα έκαμε πούττ… Όχι γιατί δεν είναι καλοί οι παίκτες που έφερε (δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν μπορώ να κρίνω από τώρα). Τα έκαμε πούττ…. επειδή παίξαμε στους αγώνες της χρονιάς με τις ίδιες «τρύπες» που είχαμε πέρσι. Και δεν με κόφτει ποιος φέρνει τους παίκτες. Αυτός είναι ο πρόεδρος.

Αφού όποιον παίκτη τζαι να φέρουμε έννα έχουμε πρόβλημα.

Για να καταλάβετε, οι πρώτοι 10 δεν μας κάμνουν…

Messi – Κοντός και αππομένος. Χρωστά ριάλλια στην ισπανική κυβέρνηση τζαι μπορεί να μπλέξουμε

Ronaldo – Δεν ταιριάζει στο 4-1-4-1 επειδή θέλει μια μάππα μόνος του. Δεν πασάρει ποττέ

Suarez – Επιθετικά πολύ καλός αλλά εμείς γυρεύουμε επιθετικό που να μαρκάρει. Επίσης, είναι επιρρεπής στις κάρτες, πράγμα που δεν είμαστε συνηθισμένοι στον ΑΠΟΕΛ.

Robben – Τούτος τζαι αν δεν πασάρει

Neymar – Πολύ επιθετικός στην αριστερή πλευρά και ο Νεκτάριος θα χρειαστεί βοήθειες

Neuer – Καλός πορτάρης αλλά ρισκάρει πολύ με τις μπαλιές του

Hazard – Όσες φορές πιάσαμε παίκτη από την Τσέλσι (βλέπε Μοράις) άργησε να προσαρμοστεί και τον θέλουμε άμεσα για το παιχνίδι με την Αστάνα.

Pogba – Άργησε ο Πρόδρομος να ενδιαφερτεί τζαι επιάσαν μας τον άλλοι

Rodrigez – Εν μιτσής ακόμα και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Προτιμούμε έναν με εμπειρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες και με 5-6 πείρα σε ομάδα που έκαμεν πρωταθλητισμό. Θωρούμε μετά.

Aguero – Τραυματίζεται εύκολα. Εν τζαι να τον κάμουμε νοσοκομείο τον Αρχάγγελο. Εξάλλου έχει και καλύτερους του!

Επειδή ανάφερα τον Στρατηγό 2 φορές πιο πάνω. Θέλω να έρτει πίσω. Όχι προπονητής. Πρόεδρος!

Σούπαμαν

ΥΓ. Τώρα να δείτε ότι έννα μου στείλουν ίμειλ ότι έννεν τούτοι οι πρώτοι 10!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X