Πράγματι δεν υπάρχουν λέξεις

Ο Δώνης εμφανώς ικανοποιημένος έως και συγκινημένος είπε αρκετά μετά τον αγώνα χαρακτηρίζοντας ιστορικό το αποτέλεσμα. Σχολίασε την τακτική που ακολούθησε, τον Πέρεθ και το πρωτάθλημα..

Οι σχετικές δηλώσεις…

Για τον αγώνα: «Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ιστορικό. Δεν υπάρχουν λέξεις. Όταν παίζεις δυο αγώνες με τη Ντόρτμουντ και δε χάνεις δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Επειδή είχαμε τραυματισμούς, επέλεξα να κρατήσουμε πίσω με πέντε παίκτες. Δεν μας βγήκε γιατί το παίξαμε πρώτη φορά. Με αποτέλεσμα να έχει κυριαρχία στο παιχνίδι η Ντόρτμουντ για 30-35 λεπτά. Γυρίσαμε στο γνωστό μας 4-4-2 που μας βοήθησε αμυντικά γιατί ξέρουμε πώς να κλείσουμε τους χώρους και βοήθησε που στην πρώτη μας ευκαιρία σκοράραμε. Δαυίδ εναντίον Γολιάθ αλλά χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο».

Για τον Πέρεθ: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης, αλλά να μπορεί ένας παίκτης να προσφέρει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. Ήταν ρίσκο γιατί δεν είχε πολλές προπονήσεις αλλά μέτρησε η εμπειρία. Μας βοήθησε πολύ και στην αμυντική μας λειτουργία».

Για την πορεία στον όμιλο: «Αν λέγαμε πριν τους αγώνες πως θα παίρναμε δυο ισοπαλίες θα γελάγαμε. Είμαστε στον κατά τη γνώμη μου δυσκολότερο όμιλο. Όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα θα πρέπει να παίξεις, να επιβληθείς. Αλλά πιστεύω πως από την Κυριακή θα είμαστε πολύ καλύτεροι και βελτιωθεί η εικόνα μας και στο πρωτάθλημα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X