Συγχαρητήρια ΑΠΟΕΛ

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Πέρασαν κάποιες μέρες και λογικά έχουν καταλαγιάσει κάπως οι τριγμοί που δημιουργήθηκαν από το 5ο συνεχόμενο και 26ο συνολικά πρωτάθλημα που κατέκτησε και πάλι ο ΑΠΟΕΛ. Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, αυτός ήταν ο 60ος τίτλος ποδοσφαίρου στην 90χρονη ιστορία του Αυτοκράτορα.

Τα ερμάρια λογικά θα άρχισαν να αδειάζουν σιγά σιγά από τους κάθε λογής χόχους μέχρι το επόμενο γέμισμα το οποίο προφανώς δεν θα αργήσει. Καλούνται οι «εντιμότατοι κύριοι» να διατηρήσουν τα ερμάρια σε άριστη κατάσταση για να εξασφαλίσουν στα αρνιά μια όσο πιο ευχάριστη διαμονή.

Καλείται επίσης ο «έντιμος» ψυχοπαθής χόχος εκπρόσωπος τύπου να είναι καλύτερα προετοιμασμένος την επόμενη φορά έτσι ώστε να μην αρκεστεί μόνο στην άεκ και στον απόλλωνα. Καλό θα ήταν να προτρέψει σε ομαδική διαμαρτυρία εναντίον του ΑΠΟΕΛ και άλλες ομάδες, όπως τον Ολυμπιακό Πειραιώς, την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Ρόζεμποργκ, την Λυόν και τόσες άλλες.

Προσκαλείται, τέλος, ο «έντιμος κύριος» φιλόλογος και διορισμένος βουλευτής Λάρνακας να παρευρεθεί την επόμενη φορά στον εξώστη για να μας διδάξει ήθος και σωστούς τρόπους πανηγυρισμού. Οι γνώσεις και η εμπειρία αυτού και των συντρόφων του μας είναι ανεκτίμητα πολύτιμες.

Η διαφορά επιπέδου τόσο του οικοδομήματος που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ όσο και των ανθρώπων που το απαρτίζουν και υποστηρίζουν είναι εμφανής με γυμνό μάτι. Δεν γελά όλη η Κύπρος με αυτά που βλέπει, αλλά μόνο η μισή. Η άλλη μισή κλαίει με όλα αυτά που τους προκαλεί ο ΑΠΟΕΛισμός. Είτε το θέλουν είτε όχι, με συγχαρητήρια ή χωρίς, η ιστορία γράφεται και δεν ξεγράφεται. Όλα τα άλλα είναι απλές κλανιές για αποπλάνηση των αρνιών και της κοινής γνώμης γενικά. Τα όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει και ένα τελικό κυπέλλου να παίξει, αλλά θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα και πως αυτή θα εδραιώσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή και να τον κάνει ακόμη πιο ισχυρό. Το αν αυτή η μέρα θα συμπεριλαμβάνει και τον Κρίστιανσεν είναι ακόμη ένα ερωτηματικό το οποίο όμως πρέπει να λυθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα.

Τα θετικά και τα αρνητικά του Κρίστιανσεν είναι πλέον γνωστά σε όλους μας και ειδικά σε αυτούς που αποφασίζουν, γι’ αυτό δεν θα αναφερθώ σε αυτά. Όλοι έχουν εκφράσει την άποψη τους είτε δημόσια είτε αλλιώς. Αν μέσα σε όλους αυτούς πρέπει να αναφέρω και εγώ την άποψη μου, θα πω αυτό. Η ζυγαριά κλείνει προς το να παραμείνει και να προσπαθήσει να βελτιώσει τα λάθη ή παραλείψεις που έκανε φέτος. Αν δεν υπάρχει κάποιος παράλογος όρος εκ μέρους του, τότε πρέπει να συνεχίσει να οδηγεί τον ΑΠΟΕΛ σε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!