Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο Ζόρζε

Ο λεγόμενος «ταύρος» ή «βράχος» όπως τον αποκαλούσαν φέτος οι οπαδοί μας λόγω της εξαιρετικής χρονιάς που έκανε αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ανόρθωση. Το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας σε συνδυασμό με τη θέληση του ιδίου να παραμείνει στην Κύπρο για ακόμα δυο χρόνια έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Αμμοχώστου να καταθέσει σχετική πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή από τον παίκτη.

Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη αφού ο ΑΠΟΕΛ χάνει τον καλύτερο του αμυντικό , ο οποίος του χρόνου θα αγωνίζεται σε έναν διεκδικητή του πρωταθλήματος. Όπως πληροφορούμαστε ο Ζόρζε υπόγραψε διετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τις 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Όπως γράψαμε και νωρίτερα σήμερα ο Γιοβάνοβιτς θέλει να χτίσει την ομάδα με τρόπο που να διασφαλίζει κάποιες παραμέτρους όπως η μείωση του μέσου όρου ηλικίας αλλά και το ότι δεν θα επέλθει κορεσμός από τις πρόσφατες τεράστιες επιτυχίες. Χωρίς καμία αμφιβολία θα ήθελε να έχει τον Ζόρζε και του χρόνου αλλά από τη στιγμή που οι προτεραιότητες και τα κριτήρια του παίκτη είναι διαφορετικά από αυτά του ΑΠΟΕΛ , τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Το δρόμο προς τη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα το Αντώνης Παπαδόπουλος φαίνεται να προτιμά και ο Μποαβεντούρα με τον οποίο φάνηκε επίσης εδώ και μέρες ότι η πρόταση που του έγινε οδηγεί σε έξοδο από τον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!