Τεράστιο λάθος

Με μεγάλη απογοήτευση και θύμο έχω ακούσει για την παύση του προπονητή μας. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονία που τα λάθη της διοίκησης σε επίπεδο προγραμματισμού φορτώνονται σε άλλους. Έχουμε καταντήσει την ομάδα μας χειρότερη απο την Ομόνοια και την Ανόρθωση σε οργάνωση με τους ερασιτεχνισμούς της διοίκησης.

Έχω χάσει το λογαριασμό πόσους προπονητές έχουμε αλλάξει μέσα σε 3 χρόνια ! Οι παίκτες έχουν κλικκώση μέσα στο ΑΠΟΕΛ και μας κοροϊδεύουν όλους με την ανοχή της διοίκησης. Το ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια ανάγκη σε γενικό ξεκαθαρισμό παικτών. Ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να το κάνει αυτό με τον πιο οικονομίκο τρόπο ήταν ο Κετσπάγια. Θα έφερνε στο ΑΠΟΕΛ παίκτες σκυλία που θα έφτυναν αίμα στο γήπεδο (βλ. Μιλάνοφ).

Φωνάζαμε για τις εμμονές του Κετσπάγια που τελίκα όπως φάνηκε είχε σε όλα δίκαιο και εξηγώ:

  1. Επέμενε με τον Αντωνιάδη στην θέση του αμυντικού χάφ αντί του Βινίσιους και ήταν απόλυτα σωστός αφου ο τελευταίος μόνο καρναβάλια κάνει τον τελευτάιο χρόνο με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα
  2. Που ήταν ο Στίλιτς στο προχθεσινό παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός μετά το κάλο παιχνίδι με την Σαλαμίνα ?
  3. Η μη μονιμοποίηση του Βάντερ στην 11 άδα αφού δεν έχει παίξει πιο επιπόλαιος παίκτης στον ΑΠΟΕΛ.
  4. Μην ξεχνάτε ότι Τιμούρ βρήκε μία ομάδα σε αποσύνθεση που οι μόνες επιλόγες παικτών που έκανε θα έιναι το πίο πιθανό η κύρια αιτία που θα πίασουμε το πρωτάθλημα (εάν και εφόσον)

Που ξανακούστηκε να κάνουν σύσκεψη οι αρχηγοί της ομάδας για να αποφασίσουν για το μέλλον του προπονητή ??!! Η διοίκηση έπρεπε να τρίξη τα δόντια στους παίκτες και να υποστηρίξη τον Τιμούρ ή τον κάθε Τιμούρ. Φαίνεται πως οι αρχηγόι της ομάδας μας είναι η κύρια αιτία της όλης αναστάτωσης.

Και κάτι τελευταίο προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει και δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Κάντε ένα γκάλοπ στο site σας εάν ένας λόγος είναι η διοίκηση Πετρίδη και είμαι σίγουρος θα ξαφνιαστείτε απο το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ,

Ρένος – Δυτική

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!