Τι θα χάναμε;

Καλησπέρα αδέλφια,

Εφάμεν εσπάσαμεν τις γιορτές βγήκαμε και κορυφή αλλά πλέον ανησυχώ. Και γράφω πιο κάτω τις ανησυχίες μου:

  1. Τι σημαίνει δεν πουλιέται ο Πιέρος; Δεν ξέρω πόσα θα μας έδινε ο ΠΑΟΚ αλλά… αν μιλάμε για 1, 2, 5 ή 10; Δηλαδή αν μας έδινε 10 θα του λέγαμε όχι; Εν το γήπεδο που σκέφτουμαι, τίποτε άλλο… Για όλα υπάρχει μια τιμή όπως έγινε το ποδόσφαιρο.
  2. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του Μίχελ του ΠΑΟΚ. Σηκώνεστε να πάτε Κύπρο χωρίς να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ρωτήσετε κάποιον στον ΑΠΟΕΛ έστω το τυπικό «Ρε να έρτω να μιλήσουμε για τον Πιέρο;».
  3. Αν απαντούσαμε με μια λέξη στον ΠΑΟΚ… «Εξαρτάται». Τίποτα άλλο. Δεν είναι δεσμευτικό. Θα μας χαλούσε; Απλά να δίναμε ένα αριθμό. Ας πούμε 3. Που ξέρετε… μπορεί να ζήλευε ένας χοντρός με γένι και να έδινε παραπάνω! Ή κάποιος άλλος λεπτός χωρίς γένι (άγνωστος) που τον έβαλε στο μάτι και δεν το ξέρουμε. Τι θα χάναμε;

Και για να μην παρεξηγηθώ. Ο Πιέρος είναι παικταράς είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Έβαλε 17 γκολ και ακόμα είναι αρχές Ιανουαρίου. Σας προκαλώ να μου πείτε άλλον επιθετικό στην τελευταία 20ετία που έβαλε τόσα μέχρι το Γενάρη κτυπώντας μόνο ένα πέναλτι.

Και ρισπέκτ στο Πιέρο για το τι έκανε στη φωτογραφία που επέλεξα.

Νταπ

Σούπαμαν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!