Το αντίδοτο στον Κίρζη

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

1 down, 9 to go! 

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και η πρώτη των πλέι οφς, επιβεβαίωσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τις βρώμικες τακτικές του Κίρζη και των μισθοφόρων του.

Δεν περιμέναμε φυσικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να αντιληφθούμε το πόσο αισχροί είναι οι απολλωνίστες. Απλά τα γεγονότα έπεισαν πλέον και τους άπιστους Θωμάδες ότι ειδικά φέτος ο Κίρζης κτυπά ρέστα αφού και ο ίδιος γνωρίζει ότι αν δεν το πάρει ούτε φέτος δεν θα το πάρει ποτέ.

Αφού λοιπόν πρώτα διέλυσε και ανακάτωσε την ομόνοια με το γνωστό θέμα, την περασμένη εβδομάδα έκανε το ίδιο και με τον ολυμπιακό πριμοδοτώντας τους παίκτες του μήπως και καταφέρουν να κάνουν τη ζημιά στον ΑΠΟΕΛ. Χρησιμοποιώντας τρεις πρώην «ΑΠΟΕΛίστες» παίκτες (έναν εν ενεργεία και δύο παλαίμαχους νυν προπονητές), έστειλε τη βαλίτσα με τα ευρώ και έκανε τα αποδυτήρια του ολυμπιακού άνω κάτω αφού στο τέλος το σχέδιο του απέτυχε. Περιττό να αναφερθεί ότι ο ολυμπιακός πλέον είναι με το ένα πόδι στην Β’ Κατηγορία και καλά να πάθει.

Ο κοντός πρώην «ΑΠΟΕΛίστας» παίκτης αναγκαστικά πήρε πίσω τη βαλίτσα με τα ευρώ αλλά αυτή δεν άργησε να βρει νέους κατόχους, αφού κάποιοι γνωστοί άγνωστοι παίκτες της αέλ τα πήραν χοντρά. Ο προπονητής της αέλ αντιλήφθηκε ότι τον πούλησαν οι παίκτες του και παραιτήθηκε αμέσως εμμένοντας στην παραίτηση του, παρά το ότι ο Σοφοκλέους προσπάθησε απεγνωσμένα να του αλλάξει γνώμη.

Η βαλίτσα γέμισε ξανά ευρώ και έκανε την εμφάνιση της στο ΓΣΠ. Δυστυχώς όμως για τους ομονοιάτες (και τον Κίρζη) ο «τελικός» είχε άδοξο τέλος γι’ αυτούς αφού παρά το απαράμιλλο σθένος που επέδειξαν δεν κατάφεραν στο τέλος να το εξαργυρώσουν με λίγα αργύρια. Η προσπάθεια όμως έγινε και πάλι αποδεικνύοντας ότι ο Κίρζης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ποιο είναι το επόμενο σχέδιο του; Πολύ απλά να πάρει τους τρεις βαθμούς στο κοτέτσι με οποιοδήποτε κόστος. Είτε με χρηματικό κόστος είτε με αγωνιστικό κόστος ή και με τα δύο. Αγωνιστικό κόστος εννοείται ότι είναι η ανταλλαγή των βαθμών του πρωταθλήματος με την πρόκριση στο κύπελλο. Όσο απομακρυσμένο σενάριο και να ακούγεται αυτό, αφού μια πρόκριση δεν εξασφαλίζει τίποτε σίγουρο στην ανόρθωση, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί αφού έχουμε από την μια έναν αδίστακτο Κίρζη και από την άλλη έναν Παντελή που σκέφτεται μόνο την τσέπη του και δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανένας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, δεδομένα υπάρχει συμμαχία τουλάχιστον μεταξύ απόλλωνα, άεκ και ομόνοιας με ένα και αποκλειστικό στόχο. Να μην πάρει και αυτό το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ. Όποιος δεν το έχει αντιληφθεί ακόμη αυτό είναι το ελάχιστο αδαής. Ο ρόλος των άλλων δύο, ανόρθωσης και αέλ, είναι από μυστηριώδης μέχρι ύποπτος.

Για τους πιο πάνω λόγους και όχι μόνο, το μοναδικό αντίδοτο σε όλη αυτή τη βρωμισμένη πλεκτάνη είναι ο ΑΠΟΕΛ να είναι πραγματικά ΑΠΟΕΛ. Να αντέξει την πίεση, να βελτιώσει την απόδοση του, να γυαλίζει το μάτι των παικτών, να έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοικτά, να αναπνέουμε και να ζούμε ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο και το 6ο συνεχόμενο και 27ο πρωτάθλημα στον εξώστη να δούμε. Και πράγματι τότε τα ψυχολογικά θα είναι πιο πολλά από ποτέ και θα γεμίσουν τα ερμάρια από κάθε λογής χρωματισμού χόχους!

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!