Τρέλανε το παγκόσμιο

Ο νέος άθλος του ΑΠΟΕΛ ήταν και ο μεγαλύτερος όλων γεγονός που έκανε τα μμε ανά τον κόσμο να ασχοληθούν εκτεταμένα με τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Ναι μωρή ΘΡΥΛΑΡΑ, O Χιώτης τα πιάνει..δυο δυο, We are all..APOEL, ΑΠΟΕΛ ο Δαυίδ του Champions League ήταν μερικοί από τους τίτλους που επέλεξαν ελληνικά μμε.  Στη Γαλλία πάλι υπήρξε θρήνος με την L’Equipe να φέρει τον τίτλο Λιόν, τι απογοήτευση!. Η Le Parisien υποστήριξε πως η Λιόν έπεσε από ψηλά και η France Soir το απλό πλην πλήρες Η Λιόν αποκλείστηκε από το ΑΠΟΕΛ. Το BBC στη live κάλυψη του έγραψε το απίστευτο ταξίδι του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας συνεχίζεται στο Champions League. Είναι ο πρώτος σύλλογος από την Κύπρο που φτάνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει στα προημιτελικά του Champions League και ενώ έχει συμμετάσχει σε τρεις προκριματικούς γύρους.

Το Eurosport έβαλε τίτλο Με ήρωα τον Χιώτη το ΑΠΟΕΛ φτάνει στους 8 και επισημαίνει πως είναι ο πρώτος κυπριακός σύλλογος στα προημιτελικά του θεσμού. Το Skysports επέλεξε να βάλει τη Λιόν στον τίτλο, λέγοντας η Λιόν πλήρωσε τα πέναλτι.

Η εφημερίδα AS ανέφερε πως το όνειρο του ΑΠΟΕΛ είναι ζωντανό και η Marca το κυπριακό όνειρο διατηρήθηκε (ζωντανό) στα έντεκα μέτρα.

Η Gazzetta dello Sport έγραψε ΑΠΟΕΛ, η ιστορία συνεχίζεται. Η Λιόν πέφτει στα δύσκολα. Τέλος το πρακτορείο Reuters μετέδωσε Το ΑΠΟΕΛ στη γη του ονείρου μετά την πρόκριση στα προημιτελικά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X