Τζοιμάστε

Καλησπέρα αδέλφια,

ΤΖΟΙ-ΜΑ-ΣΤΕ!

Το πιο πάνω είναι γραμμένο για τη διοίκηση μας. Ναι κύριοι τζοιμάστε!

Από προγραμματισμό μηδέν.

Παραδειγματιστείτε κύριοι από άλλους που είναι χρόνια μπροστά. Κοιτάξτε τριγύρω σας.

Κατάλαβα ότι δεν κατέχετε το άθλημα.

Για άλλοι μια φορά οι απέναντι μας έκαναν κεϊμά. Και εξηγώ…

Πριν λίγο ανακοίνωσαν:

Ειλικρινά είμαι σπίτσλες! Άλμα κορυφής; Εζάωσεν η κκελέ μου.

Κύριοι της διοίκησης ΑΠΟΕΛ εσείς πότε θα τα βγάλετε; Αυτοί τα έβγαλαν από τώρα και εσείς ακόμα είσαστε στην Ευρώπη. Το Μάρτη ξύλα φύλαγε μην κάψεις τα παλούκια λέει μια παροιμία. Τούτοι εκρουσαν τζαι τα παλλούτζια που τον Γενάρη.

Και γ… τα τάιμινγκ ρε. Εφάαν τες που τον Απόλλωνα και τέθηκαν ουσιαστικά εκτός πρωταθλήματος (έλα παραδεχθείτε το, μέχρι χθες το πιστεύατε) και αμέσως εφκάλαν τα σίζον της νέας χρονιάς. Και μάλιστα πορτοκαλί!

Προσέξετε κύριοι της διοίκησης ΑΠΟΕΛ πόσο σας αγνοούν. Εκαταντήσετε τον ΑΠΟΕΛ να μην υπάρχει. Σεβασμός μηδέν. Για να καταλάβετε αυτοι βγάζουν εισιτήρια μπλε και πορτοκαλί. Ναι δείτε την εικόνα. Το μαθητικό είναι πορτοκαλί. Εσείς κύριοι; Έχετε τα @@ να βγάλετε πράσινο;

Και κάτι άλλο. Πάρτε παραδείγματα κύριοι για την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας από την ομόνοια. Τόσα χρόνια πέρασαν που έκαναν την ιστοσελίδα και αυτοί εκεί. Ελληνικότατοι. Μέχρι και στο αντρές τους ρε. Ελλάδα και μες τα ντάμπλουγιου ντάμπλουγιου ντάμπλουγιου ρεεεεε. Ναι ρε σιηλλάκα. Ομόνοια και στο ντομέιν νέιμ με όμικρο γιώτα. Ναι ρε. Έσιει όμικρο γιώτα στα αγγλικά γμτ;

Τωρά χωρίς πλάκα αλλάξετε το. Αν πάτε καμιά φορά Ευρώπη εν ναν αντροπή να το διαβάζουν οι ξένοι ντάμπλουγιου ντάμπλουγιου ντάμπλουγιου ο-μο-νό-ι-α ντοτ κομ ντοτ σι γουάι.

Γιου αρ μάι κρέιζινες,

Σούπαμαν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!