Ακόμη μια χρυσή σελίδα …

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.  Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Τελικά φαίνεται ότι εμείς οι ίδιοι οι ΑΠΟΕΛίστες δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το επίτευγμα της ομάδας μας, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας οι οποίοι μας βλέπουν και μας ζηλεύουν. Ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί κάθε χρόνο πλέον είσοδο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι το οποίο πριν μια πενταετία ήταν άπιαστο όνειρο. Αρχικά λέγαμε ότι απαιτείται είσοδος σε ομίλους κάθε 2 χρόνια και τελικά αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Αν αυτό δεν είναι αλλαγή επιπέδου, τότε διερωτώμαι τι είναι!

Η πιο πάνω εισαγωγή έγινε για να αντιληφθούμε όλοι μας ότι ναι μεν η κριτική και η μουρμούρα κάνει καλό σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά τα επιτεύγματα και ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός αυτής της ομάδας απαιτεί απ’ όλους μας περισσότερη στήριξη, πίστη και υπομονή. Η ισοπέδωση των πάντων και η κριτική στις επιλογές του προπονητή 1 μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει. Αυτή την εποχή το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει είναι οι προκρίσεις.

Από την άλλη ο εφησυχασμός είναι ο χειρότερος μας εχθρός. Δυστυχώς ή ευτυχώς το εκτόπισμα του ΑΠΟΕΛ είναι τέτοιο που πρέπει πάντα να είμαστε υποψιασμένοι και στην πρίζα. Κατά καιρούς φάγαμε και πάτσους και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν από την υπεροψία μας ή την υποτίμηση των αντιπάλων. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά με την Μπάτε και την Νέφτσι Μπακού, με τις οποίες «συμπτωματικά» στα πρώτα παιχνίδια είχαμε αποσπάσει θετικότατα αποτελέσματα αλλά τελικά αποκλειστήκαμε.

Αυτό ακριβώς πρέπει να προσέξουμε απόψε. Μετά τη νίκη μας στη Δανία, οι περισσότεροι θεωρούμε την πρόκριση δεδομένη. Παίζουμε όμως με την πρωταθλήτρια Δανίας και όπως είδαμε στο πρώτο παιχνίδι είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να τους υποτιμήσουμε, να βασιστούμε στην αφόρητη ζέστη και να εφησυχάσουμε λόγω της εκτός έδρας νίκης μας.

Σεμνά και ταπεινά λοιπόν, με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πάθος. Έτσι θα έρθει η πρόκριση και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο προπονητής και οι παίκτες θα καταθέσουν και την ψυχή τους απόψε για να γράψουν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Μια χρυσή σελίδα σ’ ένα χρυσό βιβλίο με πολλές ακόμη άδειες χρυσές σελίδες που περιμένουν τη σειρά τους να γεμίσουν!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!