Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα

Ήταν ενδιαφέρουσα και ελπίζω χρήσιμη η αγωνιστική που πέρασε. Η Αεκ και η Ανόρθωση πέτυχαν σπουδαίες νίκες διατηρώντας την μεταξύ μας διαφορά ενώ εμείς δυσκολευτήκαμε αφάνταστα να κερδίσουμε τον Εθνικό. Η εντύπωση ή και προσδοκία αρκετών πριν το Σάββατο ήταν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πετύχαινε ακόμα μια εντυπωσιακή σε έκταση σκορ νίκη και πως η διαφορά από τους υπόλοιπους θα μεγάλωνε.

Η ομάδα μας έδειξε απέναντι στον Εθνικό ότι δεν μπορεί να θεωρεί τίποτε δεδομένο. Μπορεί η ποιότητα κάποιων παικτών να έφερε το πλασματικό 3-0 αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τα σκορ των προηγούμενων αγωνιστικών έφεραν χαλάρωση. Εκτός του ότι οι παίκτες υποτίμησαν τον Εθνικό Άχνας είναι επίσης γεγονός ότι η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει κάποιες αγωνιστικές δυσλειτουργίες.

Όπως και στον αγώνα με τον Αστέρα στο ΓΣΠ έτσι και με τον Εθνικό η μεσοαμυντική γραμμή είχε πρόβλημα. Αυτό συνέβαινε όποτε ένα αβίαστο λάθος στο χώρο του κέντρου έφερνε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση όπου ένας γρήγορος παίκτης από τον κεντρικό άξονα ή τα άκρα μας έκανε ανάστατους.

Δεν ήταν επίσης τυχαίο το ότι δεν σκόραρε ο Καβενάγκι. Ο Αργεντινός δεν τροφοδοτήθηκε όπως και όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να μπει μέσα στο παιχνίδι. Έχει σημασία όμως το ότι την μοναδική φορά που βρέθηκε κοντά στο γκολ προτίμησε την πάσα στον Χαραλαμπίδη ο οποίος πέτυχε και το γκολ.

Η ομάδα μας μπαίνει σε μια σειρά καθοριστικών αγώνων και το καλό κλίμα που υπάρχει σήμερα μπορεί κάλλιστα να αντιστραφεί. Ο Αστέρας θα είναι βαθμολογικά αδιάφορος την Πέμπτη αλλά θέλει και αυτός να διαφυλάξει το πρεστίζ του ενώ έχει την ίδια ανάγκη με εμάς τις σχεδόν 400 χιλιάδες ευρώ με τις οποίες πριμοδοτείται η νίκη. Εννοείται ότι μέσα στην έδρα του θα είναι μια διαφορετική ομάδα από αυτήν που αντιμετωπίσαμε στο ΓΣΠ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Τιμούρ χτες βλέποντας τους να κερδίζουν δίκαιο τον ΠΑΟΚ.

Η Ομόνοια του -10 από την κορυφή και των τεράστιων προβλημάτων θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που πετυχαίνει με σχετική ευκολία τα τελευταία χρόνια που δεν είναι άλλο από το να μας στερήσει τη νίκη. Τις προηγούμενες φορές τα κατάφερε γιατί έβρισκε απέναντι της έναν νωθρό ή και κουρασμένο από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ΑΠΟΕΛ.

Φέτος πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους οδηγήσουμε από τις αρχές Νοεμβρίου σε πρόωρες διακοπές και διαδικασίες εξεύρεσης αντικαταστατών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!