Ατυχές ως αστείο…

Είναι ατυχές ως αστείο να επικεντρώνεται οποιοσδήποτε στη χαμένη ευκαιρία του Εφραίμ και στο ότι στην επόμενη φάση δεχτήκαμε τέρμα, προκειμένου να εντοπίσει τα αίτια της νέας ήττας και κυρίως της τραγικής εμφάνισης του ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο επιπόλαιο ήταν να χρεώσουμε στον Αντωνιάδη τον αποκλεισμό από την Αστάνα αφού είναι ο τελευταίος που ευθύνεται που ο ΑΠΟΕΛ επέλεξε να μην βρει τον άξιο ή  και ικανότερο αντικαταστάτη του Ρίισε.

Η γύμνια της ομάδας μας φαίνεται στα δύσκολα και κυρίως στους Ευρωπαϊκούς αγώνες όπου απλά δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ο Κετσπάγια παραπονιέται για τους τραυματίες και πως υπάρχουν μόνιμα από την ημέρα που ήρθε 4-5 βασικοί που είναι παροπλισμένοι. Σίγουρα αν κάποτε περιοριστούν οι απώλειες παικτών η κατάσταση θα βελτιωθεί αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η μάστιγα των τραυματισμών θα περιοριστεί.

Ατυχές είναι να νομίζουμε ότι ο Τιμούρ μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν βοηθούν ούτε και τα μέσα ενημέρωσης με τις ατυχές υπερβολές ότι τάχα ο Γεωργιανός άρχισε να βάζει τη σφραγίδα του. Δεν μπορεί κανένας να ισχυριστεί κάτι τέτοιο μετά από νίκες απέναντι σε Πάφο και Άρη…

Η εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στην ομάδα και τους συντελεστές της έχει κλονιστεί και οι συχνές αλλαγές προπονητών δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Έχουν γίνει στρατηγικά λάθη τους τελευταίους 5-6 μήνες τα οποία θα τα πληρώνει η ομάδα όποτε έχουμε απέναντι μας αξιόλογους αντιπάλους.

Ο κόσμος δικαιολογημένα αρνείται να δεχτεί ότι κάποια ομάδα από τα Σκόπια και την Τσεχία ή τη Λάρνακα είναι αξιόλογος αντίπαλός. Έχοντας στο πίσω μέρος τους μυαλού από πού προερχόμαστε αλλά και το κόστος συντήρησης του φετινού ρόστερ έχει απαιτήσεις τις οποίες η ομάδα δυσκολεύεται να καλύψει.

Η διοίκηση Πετρίδη μπορεί να κέρδισε λίγο ή αρκετό χρόνο με την πρόσληψη Κετσπάγια αλλά μοιραία θα βρεθεί προ δύσκολων αποφάσεων οι οποίες θα πρέπει να παρθούν εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτές αφορούν τη δική της ετοιμότητα και ικανότητα να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Πρόκειται για κινήσεις που αφορούν μεταξύ άλλων και τις άμεσες αναπροσαρμογές των απολαβών όλων των υπαλλήλων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Σε διαφορετική περίπτωση οδηγούμαστε ολοταχώς προς αναγκαστικό μνημόνιο!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!