Ενάντια στις προβλέψεις και τις ελλείψεις

Δεν ξέρω τη φόρμουλα με την οποία προκύπτουν οι τιμές στο στοίχημα αλλά αυτές κάνουν ξεκάθαρο ότι η Κοπεγχάγη είναι το τεράστιο φαβορί για νίκη στον πρώτο αγώνα. Οι Δανοί από την πλευρά τους δεν θέλουν απλά μια νίκη αλλά μια με το λεγόμενο καθαρό σκορ έτσι ώστε να μην την πάθουν και πάλι στο ΓΣΠ όπως την προηγούμενη φορά. Ο αντίπαλος μας είναι πιο έτοιμος και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί υπέρβαση από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Απαιτείται υπέρβαση αφού πάμε να αντιμετωπίσουμε την Κοπεγχάγη λαβωμένοι. Ο Πετεβίνος σωστά πριν από τέτοιους αγώνες επικαλείται την ανάγκη για θετική ενέργεια αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να καλύψει τα αγωνιστικά κενά, όχι μόνο του ΑΠΟΕΛ αλλά οποιασδήποτε ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει σε ουσιαστική βοήθεια από τις φετινές μεταγραφικές προσθήκες. Ίσως ανέλπιστα να προέκυψε ο Ορλάντι που θα είναι βασικός στο Telia Parken αλλά η μεγάλη ανάγκη αφορούσε του τρεις άλλους (Λάγο, Μπρεσάν και Ντε Καμαργκο).

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ψάχνουμε ξανά για οργανωτικό μέσο και επιθετικό αλλά ας μην το αναλύσουμε αυτό παραμονές του αγώνα.

Το περσινό ρὀστερ λοιπόν αλλά χωρίς τον Ντε Βινσέτι καλείται να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα όπου θα δοκιμαστούν οι αντοχές και οι ικανότητες όλων. Ο Πιέρος καλείται εκ νέου να δείξει ότι έχει την ωριμότητα και ποιότητα έτσι ώστε να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι έπρεπε να είχε υποστηρικτικό ρόλο και όχι να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών.

Νομίζω ότι η Κοπεγχάγη θα επιχειρήσει ότι και η Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία και το ζητούμενο θα είναι να μην κοπούμε στα δυο. Για να αποφευχθεί αυτό θα πρέπει οι Μοράις και Βινίσιους να ανακόψουν και ο Ορλάντι να μοιράσει παιχνίδι αλλά και να ηρεμήσει την ομάδα κρατώντας την μπάλα. Δεν αρκεί όμως αυτό και είναι για αυτό που έχουμε ανάγκη τους ακραίους μέσους να έχουν ενεργό ρόλο και όταν αμυνόμαστε αλλά και όταν είμαστε στην επίθεση.

Αν αποφύγουμε την ήττα με καθαρό σκορ που έχουν στόχο οι συμπατριώτες του Κρίστιανσεν θα έχουμε κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα αφού στον επαναληπτικό θα είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X