Ευλογία να είσαι ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ζει ένα νέο έπος της σύγχρονης ιστορίας του αφού η πορεία του στο θεσμό του Europa League αναδεικνύει πως και γιατί η ιστορία θα καταγράψει την ομάδα του Κρίστιανσεν ως μια από τις πιο σπουδαίες.

Τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου του 2017 στο ΓΣΠ ήταν μοναδικά όσο και αν θύμισαν την πορεία στους 8 του Champions League. Κάθε φορά ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει μια υπέρβαση που για κάποιους πλέον θεωρείται επιβεβλημένη και σχεδόν κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο να τα καταφέρνει.

Τα καταφέρνει γιατί ανεξαρτήτως του αν στον πάγκο βρίσκεται ο Γιοβάνοβιτς ή ο Κρίστιανσεν και στην επίθεση ο Άιλτον ή ο Σωτηρίου πλέον όλοι λειτουργούν με βάση το DNA του ΑΠΟΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα DNA το οποίο ισχυροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό την τελευταία δεκαπενταετία λόγω των παρεμβολών που έγιναν σε αυτό από ανθρώπους που είχαν την προσωπικότητα να το κάνουν.

Είναι για αυτό που είμαστε μια τυχερή γενιά. Ιδιαίτερα όσοι έζησαν τη δύσκολη δεκαετία του 80 ή και του 70 όσο και αν σημειώθηκαν τότε κάποιες σημαντικές επιτυχίες αναγνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ αυτής της εποχής είναι κάτι μοναδικό.

Είμαστε τυχεροί γιατί είχαμε το μοναδικό προνόμιο να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να γράφει τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του. Λένε ότι όλα άρχισαν με το εκτός έδρας 3-3 με τον Ερυθρό Αστέρας και μετά ήρθε η έκρηξη. Προκρίσεις – ανατροπές σκορ με Βίσλα και Κοπεγχάγη που μας έφεραν στους ομίλους του Champions League, το 2-2 στο Stanford Bridge, τεράστιες νίκες και πρωτιά σε όμιλου και πολλά που δεν χρειάζεται να θυμίσω.

Είναι γνωστό ότι συχνά πυκνά χάνουμε το μέτρο και η δίψα μας για περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες μας οδηγεί σε περίεργα και επικίνδυνα μονοπάτια. Ευτυχώς οι βασικοί συντελεστές των επιτυχιών αποτρέπουν τον οποιο οικονομικό ή αγωνιστικό εκτροχιασμό.

Αυτό κατέστησε πλέον τον ΑΠΟΕΛ ως ένα υπολογίσιμο ευρωπαϊκό κλαμπ. Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα με όλων των ειδών τα οφέλη τα οποία θέλουμε και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα.

Για τον αγώνα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι ιδιαίτερο. Έγινε πάλι κάτι μαγικό το οποίο είχαμε την τύχη να δούμε ζωντανό. Κάτι που μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να πετύχει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X