Η γνωστή νευρικότητα

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έχει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος και να διαθέτει στο ρόστερ του τον Πιέρο Σωτηρίου που είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στην Κύπρο εδώ και μήνες αλλά ειδικοί και μη έκριναν ότι του λείπει το εύκολο γκολ.

Ο διαφορετικού στυλ επιθετικός από τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο που ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι κάποιος που να μπορεί να τελειώνει φάσεις και ιδανικά να είναι δημιουργικός και εκτός περιοχής.

Έχοντας λοιπόν αυτά τα δεδομένα ο Κρίστιανσεν έκρινε καταλληλότερο έναν 33χρονο Ισπανό. Μια ανάγνωση του βιογραφικού του Μπαράλ και κυρίως των επιδόσεων του σε επίπεδο αριθμών είναι αρκετή για να δημιουργηθούν ερωτηματικά.

Και αυτό γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μπαράλ βρίσκεται σε μια καθοδική πορεία από πλευράς παραγωγικότητας. Τα στοιχεία δείχνουν ότι φέτος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με τη Γρανάδα ενώ πέρσι το έκανε μόνο τρεις φορές όταν αγωνίστηκε στα Εμιράτα. Αν είναι δικαιολογία και οι δυο ομάδες είναι ουραγοί και διαθέτουν τις χειρότερες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος, οπότε ο Μπαράλ έχει εξ ορισμού δύσκολο έργο.

Καθόλου τυχαία μαζί με την είδηση του ενδιαφέροντος και της συμφωνίας διέρρευσε ότι ο παίκτης είναι ο διακαής πόθος του προπονητή μας.

Τα θέλω των οπαδών μας προέβλεπαν την απόκτηση ενός παίκτη με πολύ διαφορετικό προφίλ αλλά αυτό το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε είναι ότι αυτόν έκρινε ο προπονητής μας ως τον καταλληλότερο.

Ομολογούμενος οι επιλογές του Κρίστιανσεν είναι λίγο περίεργες αν θυμηθούμε και την προτίμηση του σε εκείνον τον ψηλό από τη Σουηδία. Ήταν μια περίπτωση ακόμα πιο μη πειστική και είναι για αυτό που έστω και αν ήρθε στην Κύπρο του είπαν ότι τελικά μετάνιωσαν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε με σήμερα ότι Μπαράλ τιμωρήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου γιατί έπαιξε ξύλο κατά τη διάρκεια δείπνου της ομάδας και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά. Λογικά ο Λορένθο που μας παρουσιάστηκε ως ένας που έχει μάτια και αυτιά παντού τα ξέρει όλα αυτά και συνηγορεί και αυτός στην απόκτηση του παίκτη.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν είμαστε διαθετημένοι να δεχτούμε ότι η αξιολόγηση του Κρίστιανσεν είναι πιο ενδελεχής και εμπεριστατωμένη από την επιφανειακή των προπονητών της κερκίδας. Και κυρίως ο Μπαράλ να αποδειχτεί ένας παίκτης που θα βοηθήσει στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Και αυτό γιατί όπως είπαμε πολλές φορές χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τις προσθήκες που θα γίνουν υπάρχει καλή πιθανότητα να χαθεί το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!