Η κωλοσυρμαθκιά της κουφής

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Είναι όντως παράξενο μετά από μια νίκη πάνω στο παράρτημα να φεύγουμε προβληματισμένοι από το γήπεδο. Η χαρά αυτής της τεράστιας από βαθμολογικής άποψης νίκης, αντικαταστάθηκε από έντονο προβληματισμό από τη συνολική εικόνα που βγάζει η ομάδα.

Το δείγμα πλέον αυτών των ανησυχητικών εμφανίσεων, άσχετα αν κερδίζουμε, είναι μεγάλο και συνεχόμενο και προκαλεί έντονο προβληματισμό για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η ομάδα είναι στην κορυφή αλλά δεν δείχνει ικανή να τα καταφέρει να κρατηθεί εκεί για πολύ καιρό ακόμη με τα 10 ντέρμπι που έρχονται. Δείχνει κουρασμένη, κάποιες φορές αποδιοργανωμένη και βασίζεται στην ποιότητα και την καλή μέρα κάποιων παικτών. Για πόσο καιρό όμως θα μπορέσουμε να κρατηθούμε στην κορυφή με τα υφιστάμενα δεδομένα;

Η κωλοσυρμαθκιά της κουφής έχει ήδη χαράξει πορεία και αυτή η πορεία δείχνει ότι δεν έχουμε πολλές πιθανότητες για το 6ο συνεχόμενο και 27ο πρωτάθλημα. Χρειάζεται άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς για να τα καταφέρουμε και φέτος. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια τέτοια ώρα. Με καθαρό μυαλό πρέπει να προετοιμαστούμε για την τελική ευθεία.

Τα πράγματα φέτος είναι δυσκολότερα από ποτέ. Όλοι οι υπόλοιποι δεν θέλουν με τίποτα να το πάρουμε και φέτος. Θα κάνουν τα πάντα για να μην τα καταφέρουμε. Ο Κίρζης έχει σίγουρους 6 βαθμούς από το παράρτημα και επίσης την αμέριστη συμπαράσταση του Καραπατάκη, ειδικά αν η ομάδα του χάσει και άλλο έδαφος.

Στα δικά μας πόδια είναι όμως να τους αποδείξουμε ακόμη μια φορά ποια είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα. Κανένας ΑΠΟΕΛίστας δεν περισσεύει. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας. Φέτος θα είναι και πιο γλυκό άλλωστε. Πίστη και στήριξη λοιπόν μέχρι τον Μάιο και το 6ο συνεχόμενο και 27ο πρωτάθλημα στον εξώστη να δούμε.

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!